2777
2789

که معمولا مردای کارمند اینجورین ک از درامد خانوم هم استفاده میکنن دوتایی میرن سرکار خانوم هم پولشو میاره تو زندگی تحصیلاتشون بالاتر از بازاریاس ولی رفاه مالیشون در حد اونا نیست خانوماشونم ساده ترن و اهل اینکه خیلی ب خودشون برسن و فکر ظاهر باشن نیستن

ولی مردای بازاری مث طلافروش و فرش فروش و نمایشگاه ماشین داروشغل ازادی درآمد بیشتری دارن

ب شدت هم براشون مهمه خانوم ب خودش برسه چیزای خوبی واسش بخره ب تیپ و اندامش خیلی برسه مثلا تو اکیپ دوستاشون دلشون میخواد خانومشون بین خانومای دوستاش همه چی تموم باشه ولی مردای کارمند این چیزا زیاد واسشون مهم نیس درسته یا نه؟ البته اکثریتو میگم نه استثناها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهمترین چیز اینکه خود خانم راضی باشه تو کدوم یکی از این مدل زندگی ها باشه

تو اون مدل بازاری البته همونی ک شما گفتی گاهی آدم حس پوچی بهش دست میده

شایدم یکی عاشق شوآف باشه

و بنظرم مهمترین چیز تطابق روحی و اهداف مرد و زن تو ازدواجه

خیلی ببخشید که اینو میگم

اما تجربه شخصی خودم همینه:

یکی از اقوام که خودش و خانمش هردو کارمند هستن

همیشه خدا خونشون بو جیش میاد😶نمیدونم چرا ولی حس میکنی تو توالت عمومی تشستی😑

خانمش ماه به ماه آرایشگاه نمیره و موهای صورتش واقعا تو ذوق میزنه😑

اصلا لباساش اتو نداره

کثیف و شلخته😑

اقواممون که بازاری هستن

اکثرا خونه های خوشبویی دارن💗

همیشه مرتب و تمیز هستن🧡

خوش بدخورد و مهربون هستن💙

الان که این تاپیک رو دیدم؛دقت کردم که آره واقعا زن و شوهر کارمند شلخته تر از آزاد هستن

من شوهرم فرش فروشه 😁اره دوست داره خوب بخورم خوب بپوشم ولی اهل اینکه جلو بقیه تیپ بزنم نیس اهل پز و اینا نیس دوست داره چراغ خاموش باشیم همیشه ولی اینکه شوهرت بازاری باشه دوست داره خانومش تو خونه باشه فقط دوست نداره رفیق بازی کنه و بیرون کار کنه و یک سری چیزا .

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!