2777
2789

من پسرم کاربری رو از یکی قرض گرفتم فقط جواب سوالمو بگیرم برم

من با ی دختری آشنا شدم خیلی دوسش دارم این همیشه که میومد پیش من مثل مجسمه فقط میشست یهههههه کلمه حرف نمیزدم میزدم فقط یکی دو کلمه کلا قرارمون رو اکثرا نصف شب میزاریم ساعت ۲ ۳ این اون شب خیلی زیاد میخندید خنده های عجیب غریب یا به ی نقطه یهو خیره میشد بعد روشو برمیگردوند به چرت ترین چیزا میخندید اونم خنده شدیددد یا بهش میگفتم چیزی میبینی میگفت نه ولی چنبار پرسیدم گف اره اره میبینم یا اینکه اصلا پرت پلا داشت میگف اون شب بهش میگفتم اسم منو بگو میگف ن الان نمیگم صبح فردا میگم بعد خودمم گفتم اسممو میگف نهههههه نباید میگفتی دیگه نگو یا هی میخواس پاشه راه بره هی میگف بریم فلان جا بشینیم بعد میگف ن بریم جای قبلی اصلا چرت پرت میگف دیگه میخواد بارون بیاد بریم خونه 😐

آیا اینا رفتار کسی ک کوک میزنه نیس اون هیچ وقت اینجوری نبود؟؟؟

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش بیشتر انگار یه چیزی میزنه

میگم منم

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

قطعا یه چیزی میزنهمیشناسم ازین مدل ادما و رفتارا.....احتمالا قرص میزنه

با این رفتارا ینی چی میزنه اخه عادیه؟؟از جیبش هم یه پول افتاد ک انگار رول شده بوده