2777
2789

اسی از نظر ظاهر اندام مشکلی داره

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

من کلا با سکوت کردن مخالفم چون سکوت وقت ادم و میگیره حرفم این نیست پا پیش بذارین حرفم اینه صحبت کنید ...

واقعا گیجم میگم شاید از من خوشش نمیاد آخه حتی مردای سردم اولش اینجوری نبودن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خوبم

نه منظورم همسرتونه

نمیتونم بازتر بگم چون بچه دبیرستانی اینجا هست

میگم شوهرت اندامش مردانه اش نرماله

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

واقعا گیجم میگم شاید از من خوشش نمیاد آخه حتی مردای سردم اولش اینجوری نبودن

احیانا رعایتت و نمیکنه؟چون میگی یکی دو بار در هفته طبق روال نامزدی رابطه دارین

عصبانیتت منطقیه به هر حال اما حرف نزنی هم مسئله بزرگ تر میشه هم وقتت گرفته میشه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

احیانا رعایتت و نمیکنه؟چون میگی یکی دو بار در هفته طبق روال نامزدی رابطه دارین عصبانیتت منطقیه به هر ...

خیلی خوبه مهربونه حامیه حس دوست داشتن ازش میگیرم ولی انگار نمیخواد هیجان ندارع برای این موضوع نمیدونم من هیچ وقت غرورم اجازه نداد چیزی بگم ولی خب تصمیم گرفتم حتی اینجوریم دیگه باهاش رابطه نداشته باشم

عجیبه خودت امشب بش بگو

البته اینم بگم خیلی کار میکنه خیلی فکر میکنمه الان که اومدیم سر زندگیمون دیگه حتی روز مرخصیش هم نمیشیمه خونه میگه من باید پول در بیارم میره اسنپ