2777
2789
عنوان

بالاخره بعد از شش سال اومدم مشهد 💚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 122 پست

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)..

وای ای جان🥺😍 زیارتت قبول واسه منم دعا کن طلبیده بشم خیلی وقته نیومدم

میفهمم دلتنگی چه دردیه😭😭😭 ان شاالله به زودی قسمتت بشه زیارت حرم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@دختر_12

مرسی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و داروهایی که گرفته خیلی خوب باشن برای خواهرم و موهای خواهرم پر پشت تر از قبل بشه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله بعد جراحی فک دماغمو نیمه فانتزی عمل کنم و خیلی دماغم کوچیک شه و بهم بیاد و خیلی خوشگل و دیگه مشکل تنفسی نداشته باشم😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم خیلی درسخون و زرنگ شه و انشالله دستخطش عالی شه و برادرم هیچ وقت نفرستنش مدارس استثنایی و انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچه های سالم و عادی درس بخونه و خیلی موفق و خوشبخت شه و خیلی دوستای موفق و مهربون و با معرفت خدا به داداش کوچیکم بده💔😭🙏...

شکوفه

ظهور امام زمان

خونه روستایی بزرگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو رو خدا و قرآن به این نیت ها استاتر دعام کنید واسم به اسم کاربریم من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پ ...

عزیزم انشاالله به همه حاجات قلبیت برسی

امام رضامون رئوفه خودش از دلت خبر داره

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

تو رو خدا دعا کن تو محل کار چه محل کار فعلی چه انشالله شغل دولتی که انشالله به زودی نصیب من و خواهرم شه به من و خواهرم خیلی احترام بزارن و باهامون خوب و خوش رو. و مهربون باشن و مسخرمون نکنن و ایرادمونو نگیرن💔😭🙏 و همیشه خیلی خوب باهامون سلام و علیک کنن😭😭😭تو رو خدا دعا کن انشالله اصلا من و عزیزانم تو حرف زدن تپق نزنیم و شل و ول و ساده و بی سر و زبون نباشیم🙏🥹..

میفهمم دلتنگی چه دردیه😭😭😭 ان شاالله به زودی قسمتت بشه زیارت حرم

🥺🥺🥺

خیلی زیاد دلتنگ حال و هوای آرامش بخش حرمم

انگار یه دنیای دیگه اس اونجا

ممنون ان شاءالله 💗

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالل ...

ان شاالله ازدواج دوم موفقی داشته باشی عزیزم

چشم

🥺🥺🥺خیلی زیاد دلتنگ حال و هوای آرامش بخش حرمم انگار یه دنیای دیگه اس اونجا ممنون ان شاءالله 💗

انگار دنیا متوقف میشه

وقتی تو حرمی نمیدونی چه طور زمان میگذره

خودم بعد شش سال وقتی چشمم خورد به ضریحش فقط اشک بود و اشک 😭😭😭

اسی التماس دعا .لطفا لطفا برا حاجتهای دل منم دعا کن.عشق شوهرم به مندوقلو پسر و...ممنونم

چشم حتما

انشاالله فرزندان سالم و صالح و یک زندگی پر از عشق داشته باشی

تشکر گلم ببخشید زیاد نوشتم خیلی دلم پره خیلی گرفتارم منتظر معجزم ولی گمون نکنم معجزه ای تو زندگیم شه ...

معجزه برای ما معجزه هست

برای ائمه کاری نداره