2777
2789
عنوان

بچه های ک فیلر به صورتشون زدن توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 32 پست
لپ باسن رو هم زدی؟؟؟؟😐

هر گونم منظورش بوده 🤣🤣

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ورم داشتی توعم ؟چیکارا کردی ک ورمت بره ولی خودت فیلر نره

ورم خودش میخوابه من هر طرف گونه یه سی سی خط خنده هم هر طرف یک سی سی و لبم یه سی سی زدم بعد از دو هفته نیم سی سی لب بالامو ترمیم کردم .من اصلا دوست دارم از بین بره

خدا ا دهنت بشنوه گلم

من لبم رو دوهفته پیش زدم

بابام گفت شبیه خشایار مستوفی شدی🤣 کاملا آویزون و شتری

الان ورمش رفته قشنگ فرم گرفته و خیلی قشنگ و طببعی شده

اصلا نترس عزیزم

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

من لبم رو دوهفته پیش زدم بابام گفت شبیه خشایار مستوفی شدی🤣 کاملا آویزون و شتری الان ورمش رفته قشنگ ...

خیلی قشنگ میشه من خودم با این تزریقا مخالف بودم ولی الان خیلی دوست دارم خیلی تنوع خوبیه

من لبم رو دوهفته پیش زدم بابام گفت شبیه خشایار مستوفی شدی🤣 کاملا آویزون و شتری الان ورمش رفته ق ...

عزیزمممم....

دگزا نزدی

میشه از مراقبتت برام بگی

قرص چی خوردی. ببخشا هی سوال میکنم

آخه منم بدبختی به بابام اصلا نگفتم

عزیزمممم....دگزا نزدی میشه از مراقبتت برام بگی قرص چی خوردی. ببخشا هی سوال میکنم آخه منم بدبختی به ب ...

من بار اولم نبود

قبلا هم زده بودم آناهیل میخوردم واسه کبودی و ورم با سفکسیم واسه جلوگیری از عفونت

ولی واسه این دفعه اصلا هیچی نخوردم و خودش کامل ورمش خوابید

فقط زمان میبره نگران نباش کار خاصی هم نمیخواد بکنی

آب بهش نزن تا۲۴ ساعت

ماساژ و آرایش و کمپرس سرد و گرم و اینا هم ممنوع

اگه سابقه تبخال داری آسیکلوویر و اگه سردرد شدی هم استامینوفن ساده نه کدئین

من بار اولم نبود قبلا هم زده بودم آناهیل میخوردم واسه کبودی و ورم با سفکسیم واسه جلوگیری از عفونت ...

الانبرای من گوهام اصلا تقارن نیست خودش گف باز میشه تو صورتت تقارن میشه

میشه واقعن؟؟