2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دخترم الان اهفته هست بدن درد سینش خرابه سرفه میکنه صدا میده و بیرون روی و تهو دلره

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

سلام بله بنده خودم گرفتم بدن درد شدید تب سردرد حالت تهوع خیلی بده بدن دردش مخصوصا

انگار دو نفر درونم هستند یکی میخواهد تمام دنیا را ببیند و دیگری حتی نمی‌خواهد اتاقش را ترک کند 🤍

متاسفانه کشته هم داده هرمزگان دو تا کشته داده

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

شوخی میکنی دیگه

نه والا ،الان دخترم اینا ده روزه تعطیلنن ،نیم ساعت پیش تو گروه اخبار هرمزگان خوندم وضعیت قرمزه بد

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡