2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مهدکودکی دارید

63 بازدید | 9 پست

من اول ماه شهریه رو پرداخت میکنم،حالا اینماه سوم شهریه رو پرداخت کردم ازچهارم مریض شد دیگه ، تا هفته ی دیگه هم فکر نکنم خوب بشه

الان به مهد بگم شهریه رو بذارن واسه ماه بعد کم کنن قبول میکنن بنظرتون ؟الکی چهار و خرده ای دادم یکروز رفته کلا

😐😐😐😐😐 وقتی بچه شما مریض بوده یعنی مشکل از طرف شما بوده وگرنه مهدکودک برقرار بوده باید شهریه اون ماه طبق معمول کامل بدین.

اگه مهدکودک مشکل داشته باشه و تعطیل کنه می تونید شهریه اون مدت رو پرداخت نکنید

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

من دوستم پارسال فک کنم دخترش ۲ماه کلا رفت همش مریض و بستری و دور درمون بود اما شهریه کامل گرفتن

خالمم آول ابان پرونده پسرش گرفت گفت باید نصف شهریه رو پرداخت کنید تا پرونده رو بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم مریض بود این ماه کلا نرفت ولی خب شهریه رو باید میدادیم دیگه دادم شهریه اشو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من دوستم پارسال فک کنم دخترش ۲ماه کلا رفت همش مریض و بستری و دور درمون بود اما شهریه کامل گرفتن خالم ...

پسرم منم الان چهارماهی میشه که میره ،کلا هم مریض بود ولی خب بخاطر این پرسیدم که کلا یکروز رفته تو اینماه و فعلا هم نمیره که فکر کنم کلا این ماه رو نره

پسر منم مریض بود این ماه کلا نرفت ولی خب شهریه رو باید میدادیم دیگه دادم شهریه اشو

اها اینجا اینجوری نیست

اول ماه قبل شهریه بدونی که نمیبری نمیخاد بدی.

البته پسرم مهد هست شاید شرایط کودکستان فرق داشته باشه

اها اینجا اینجوری نیست اول ماه قبل شهریه بدونی که نمیبری نمیخاد بدی. البته پسرم مهد هست شاید شرایط ک ...

نمیدونم من اینجا که میبرم چون یکساله است هر ماه باید شهریه اشو بدیم چه بره چه اصلانره تا اخر سال باید بدیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲