رز_بونیکا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 5646 عنوان مامانایی که بچه مهدکودکی دارید 63 بازدید | 9 پست من اول ماه شهریه رو پرداخت میکنم،حالا اینماه سوم شهریه رو پرداخت کردم ازچهارم مریض شد دیگه ، تا هفته ی دیگه هم فکر نکنم خوب بشه الان به مهد بگم شهریه رو بذارن واسه ماه بعد کم کنن قبول میکنن بنظرتون ؟الکی چهار و خرده ای دادم یکروز رفته کلا دیروز | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 25120 😐😐😐😐😐 وقتی بچه شما مریض بوده یعنی مشکل از طرف شما بوده وگرنه مهدکودک برقرار بوده باید شهریه اون ماه طبق معمول کامل بدین.اگه مهدکودک مشکل داشته باشه و تعطیل کنه می تونید شهریه اون مدت رو پرداخت نکنید یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
آمیی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 4008 من دوستم پارسال فک کنم دخترش ۲ماه کلا رفت همش مریض و بستری و دور درمون بود اما شهریه کامل گرفتن خالمم آول ابان پرونده پسرش گرفت گفت باید نصف شهریه رو پرداخت کنید تا پرونده رو بودیم
آزادرهایی عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 5153 معلومه که نمیشهدیگه اون مهدکودک هزینه داره اجاره میده پول معلم میده وظیفه ی ما اینه که هر ماه رو بدیم تعطیل شه یا نه بریم یا نه
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50537 پسر منم مریض بود این ماه کلا نرفت ولی خب شهریه رو باید میدادیم دیگه دادم شهریه اشو بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
رز_بونیکا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 5646 من دوستم پارسال فک کنم دخترش ۲ماه کلا رفت همش مریض و بستری و دور درمون بود اما شهریه کامل گرفتن خالم ... پسرم منم الان چهارماهی میشه که میره ،کلا هم مریض بود ولی خب بخاطر این پرسیدم که کلا یکروز رفته تو اینماه و فعلا هم نمیره که فکر کنم کلا این ماه رو نره
رز_بونیکا مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 5646 پسر منم مریض بود این ماه کلا نرفت ولی خب شهریه رو باید میدادیم دیگه دادم شهریه اشو اها اینجا اینجوری نیست اول ماه قبل شهریه بدونی که نمیبری نمیخاد بدی. البته پسرم مهد هست شاید شرایط کودکستان فرق داشته باشه
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50537 اها اینجا اینجوری نیست اول ماه قبل شهریه بدونی که نمیبری نمیخاد بدی. البته پسرم مهد هست شاید شرایط ک ... نمیدونم من اینجا که میبرم چون یکساله است هر ماه باید شهریه اشو بدیم چه بره چه اصلانره تا اخر سال باید بدیم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آمیی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 4008 اها اینجا اینجوری نیست اول ماه قبل شهریه بدونی که نمیبری نمیخاد بدی. البته پسرم مهد هست شاید شرایط ک ... مهد فک کنم قبول کنه