2777
2789
عنوان

خانما بگین اگر همچین ادمی بیاد خواستگاری قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان اون 300م طلا مهمه؟اول ببینید اخلاقش چطوره ؟ میزان تاب آوری در برابر مشکلات داره؟ اصلا شما از نظ ...

اخالاقش که فوق العااااده خوبه کل شهر از زن دوستی اینا میگن و... حالا رفت و امد بیشتری هم باید باشه تا شناخت کامل و اینکه تعداد جمعیتشونم کمه خودش تک پسره و ی خواهر داره فقط

اخالاقش که فوق العااااده خوبه کل شهر از زن دوستی اینا میگن و... حالا رفت و امد بیشتری هم باید باشه ت ...

حتماااا با هم شش ماه صحبت کنید و بیرون برید

حواست باشه،بچه ننه نباشه که هر چی مادرش میگه این بگه چشم که بدبخت نشی

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

۳۰۰ میلیون پول سی گرم طلا هم نیس 😂فوقش بشه یه انگشتر آبرومند

درسته ، خانواده اینام نگفتن فقط این ۳۰۰ تومنه گفتن فعلا فقط انقدر برای خانمی که ازدواج کنه باهاش گرفتن ، و بعد ازدواج بیشتر خرید کنن

اخللقشم تحقیق کردن خانواده ها میگن پسر فوق العاده خوبیه ، تازه کسی این حرفو زد که با خانوادش ی بحثی ...

خوبه بظرم حالا یه مدتم حرف بزنید

انشاالله که خوشبخت بشی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین اگه اخلاق و اینچیزاش اوکی بود بگیرش😔😂😂😂😂😂😂دیگه چی میخای 🥲

تو شهرمون تحقیق کردن میگن خانوادشون نمونه ان مخصوصا پسره ، خیلیی ازش تعریف کردن که با اخلاق و خوبه

درسته ، خانواده اینام نگفتن فقط این ۳۰۰ تومنه گفتن فعلا فقط انقدر برای خانمی که ازدواج کنه باهاش گرف ...

خودشچی داره پس تو داری با پسر ازدواج میکنی و فردا هم با حقوق شوهرت قراره زندگی کنی نه پول پدرشوهرت ، در ضمن همه توتحقیقات خوبن ، نظامیا یه اخلاقای خاصی دارن که خدا میدونه حس میکنم سنت کمه خیلی دقت کن

۳۰۰ میلیون پول سی گرم طلا هم نیس 😂فوقش بشه یه انگشتر آبرومند

نه در این حدم نیس

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چشم گلی ، حتما مرسی از راهنمایت

قرربونت

فقط دقت کننن تو بله گفتن عجله نکنی تا یع مدت با هم باشین تا بشناسیش

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰