2777
2789
عنوان

برای شب یلدا چیا میخرید❓️برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 101 پست
تخمه هم گرونه مواد غذایی ندارم فعلا فقط برنج و سیب زمینی دارم😁😐 انشاالله تااون موقع چیزایی بتونیم ...

خب اندازه خودتون

دوتا پیاله تخمه

کیک خودت درست کن

نگفتم اصلا هزینه نداره

گفتم اونقدری زیاد نمیشه ک نشه کاری کرد

سخت نگیر

همه مثل همیم

من که دیابت بارداری دارم هیچی نمیتونم بخورم آجیل هم نمیتونم بخورم چون یبوست دارم و بچه ام پایینه بده ...

انشاالله به زودی نی نی دنیا بیاد سال دیگه با کلی برف و خوردنی و در کنار نینیت بخوری و لذت ببری❤️🤭

ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم شب یلداهمه مردم عزیزم خونه هاشون پرازبرکت ورقص وشادی باشه ،واین آیین قشنگ ادامه دار باشه ..🤲🙏یه روایت ازپدرخدابیامرزم توشب یلدا همیشه پای کرسی برامون تعریف می کردهنوز توکنج ذهنمه ...می گفت؛ شب یلداصورتامون روبازغال سیاه می کردیم..برف تایه مترم می یومد...مامی رفتیم درهمسایه ها رومی زدیم ..کلاه پرت می کردیم داخل حیاط...همسایه ها کلاه برمی داشتند داخلش نخود وکشمش وگردو..میوه خشک می ریختند..این رسم تاسال های متمادی داخل تهران بوده ..

استاتر خیلی خوشم میاد جشن های ایرانی رو ارزشمند بدونیم ، من حالا از دیدگاه دیگران آدم مذهبی بحساب میام....

اما این فکر مذهبی و غیر مذهبی نداره

واقعااااااا خیلی بدم میاد میبینم ایرانی ها جشن های نوروز و یلدا .... اینا رو دارن ، بعد برای جشن خارجی ها بعضی هاشون خودکشی میکنن مثل جشن هالووین یا کریسمس

خیلی زشته نشان از عزت نفس و اعتماد بنفس بسیار پایین میده !

بابا ما ایرانی هستیم خودمون جشن داریم ، چرا انقد خوار ببینیم خودمون. رو که برای جشن خارجی ها برنامه ریزی میکنیم !

روزی ات الهی بیشتر بشه 💓بازی کنید فیلم ببینید یه پفیلا و تخمه در حد ۱۰۰ تومنژله هم از فروشگاه ما ۲۱ ...

ممنونم مهربون ❤️

ژله خوبه و ارزون حیف خیلی دوست نداریم🤭🤭💔

عزیزم🫂منم تا روزی که مجرد بودم بابام اصلا کار نمیکرد وضعیت مالی بدی داشتیم الانم که شوهرم کار میکنه ...

چقد مثل همیم 😔

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

انشاالله به زودی نی نی دنیا بیاد سال دیگه با کلی برف و خوردنی و در کنار نینیت بخوری و لذت ببری❤️🤭

😁 انشاءالله

از ۱ مهر ممنوع شدم لب ب شیرینی نزدم

اصلا همه چی قند داره

میوه هم خیلی کم میتونم بخورم

بیچاره کسایی که بیماری قند دارن ، من انشاءالله سر زایمانم خیلی دعاشون میکنم بیماران قندی رو 😭😭😭😭😭😭😭😭

امیدوارم شب یلداهمه مردم عزیزم خونه هاشون پرازبرکت ورقص وشادی باشه ،واین آیین قشنگ ادامه دار باشه .. ...

چه قشنگ الان متاسفانه خیلی ها فقط پز میدن این چیزا پیشکش

انشالله تا شب یلدا همتون و شما اسی از جایی ک فکرشو نمیکنید رزق و روزی و برکت و فراوونی براتون بارید ...

ممنونم جانم الهی آمین برای تمام مردم کشورم❤️🤲