2777
2789
عنوان

برای شب یلدا چیا میخرید❓️برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 101 پست
خوب چرا کار نمیکنی پول در بیاری ؟

واقعا حوصله توضیح ندارم برای همین زیاد تاپیک دردل نمیزنم کوتاه بگم شدید دیسک کمر دارم که حتی دوتا ظرف میشورم به گریه میفتم

زانو درد شدید که دلیلشو نمیدونم گردن درد که یکم بشینم یا بایستم خیلی درد میگیره و کلی مشکلات دیگه اهل ریسک هم نیستم برای کار کردن تو خونه و کار راه انداختن

ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀

بچه هم داری عزیزم؟

نه ندارم تنبلی تخمدان دارم کیست دارم کلی عصابم ب هم ریخته نمیدونم چ غلطی بکنم

خانواده شوهزم از ی طرف فشار میارن خانواده خودم نه محبت میکنن نه توجه هیچییییییییییی

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ندارم تنبلی تخمدان دارم کیست دارم کلی عصابم ب هم ریخته نمیدونم چ غلطی بکنم خانواده شوهزم از ی طرف ...

تا وقتی وضعیت مالیت درست نشده توروخدا بچه نیار جانم

واقعا حوصله توضیح ندارم برای همین زیاد تاپیک دردل نمیزنم کوتاه بگم شدید دیسک کمر دارم که حتی دوتا ظر ...

دنیا همیشه یه جور نمیمونه منم یه دوره سختی کشیدم ولی گذشت حالا صبر کن تا ببینی درست میشه

دنیا همیشه یه جور نمیمونه منم یه دوره سختی کشیدم ولی گذشت حالا صبر کن تا ببینی درست میشه

جز صبر چاره دیگه ای مگه هست؟ 😔 انشاالله برای هممون یک روزی که دیر نشده باشه درست بشه🤲❤️

باز همینکه داری ولی حوصله نداری جای شکرش باقیه گاهی شرایطش باشه حوصلشم میاد اگر بچه داری بخاطره بچه ...

آره خب.. 🥲

ن عزیزم من خودم بچم😂🙃16 سالمه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

اگرتهران بودی برات می تونستم کاری انجام بدم..دختربیمارستان هااغلب بابیمه وهزینه های خیلی کم درمان می ...

اخه مشکل همینه هزینه کم هم نیست شوهرمم اصلا اهمیت نمیده اصلااااا😔