2777
2789
عنوان

شب یلدای متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 65 پست
میگم که هر کسی نظر و سلیقه ای داره و قابل احتراممن که کلا حذف کردم و خدا رو شکر توی آرامش دارم زندگی ...

تجربه شخصی شما که اینو حذف کردید و در آرامشید کاملاً برای خودتون محترمه👏

ولی آرامش فردی شما نمیتونه توجیه حذف هویت فرهنگی یک ملت باشه

شما میتونید یلدا نگیرید میتونید عروسی هم ساده بگیرید و آرامش داشته باشید این سلیقه شماست ، اما حذف نوروز و یلدا برای ملت ایران نظر و سلیقه نیست زیر سوال بردن ریشه و اصالتیه که جامعه رو سرپا نگه داشته

امیدوارم دلایل بیشتری برای آرامشهای فردیتون پیدا کنید .

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

تجربه شخصی شما که اینو حذف کردید و در آرامشید کاملاً برای خودتون محترمه👏ولی آرامش فردی شما نمیتونه ...

بله خیلی آرامش دارم

لااقل کسی نیس دیگه بیاد بگه باید بریم اینجا یا اونجا یا باید لباس ست باشه و نمیدونم باید لباس نو بگیریم و جشن بگیریم و نمیدونم فلانی داره میاد اجیل بخریم و هندونه و و و

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله خیلی آرامش دارملااقل کسی نیس دیگه بیاد بگه باید بریم اینجا یا اونجا یا باید لباس ست باشه و نمیدو ...

شما به جای اینکه قوانین غلط رانندگی رو اصلاح کنید کل ماشین رو گذاشتید کنار و میگین راحت شدم ،من میگم مشکل اون رانندهایه که بلد نیست رانندگی کنه نه خود ماشین

حذف این جشنهای قشنگ مثل حذف تاریخچهی شادیهامونه ، شما حذف کردید قبول ولی حق ندارید به بقیه بگید کل این هویت ملی غلطه!

امیدوارم جامعه ما هم یاد بگیره چطوری با مهارت و درک بالا از این جشنهای بینظیر تاریخی لذت ببره نه با حذف کردنشون

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

شما به جای اینکه قوانین غلط رانندگی رو اصلاح کنید کل ماشین رو گذاشتید کنار و میگین راحت شدم ،من میگم ...

مشکل اینجاست که خیلیا نمیخوان یاد بگیرین

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

مشکل اینجاست که خیلیا نمیخوان یاد بگیرین

احسنت! دقیقاً!

پس مشکل کجاست؟ مشکل اینه که شما جزو اون خیلیا بودید که نخواستید یاد بگیرید چطور یک شب یلدا یا یک سالگرد ازدواج رو بدون لباس ست و آجیل میلیونی مدیریت کنید.

چون نتونستید مدیریت کنید، به جای یادگیری، صورت مسئله رو پاک کردید و کل جشن رو حذف کردید.

پس این دیگه زیرسوال بردن هویت ما نیست این اعتراف شماست که من جزو کسایی بودم که نخواستم مهارت مدیریت روابطو یاد بگیرم و به همین سبب مجبور به حذف ریشه و هویت خودم شدم.

اینم برای خودتون محترمه. تمام.