2777
2789
عنوان

رفت اون ور دختر بازی

260 بازدید | 22 پست

اخرین بازدیدش شدە ی ماە اخیر تو تلگرام،ولی میدونم اینستا فعالە،ینی رفتە اونجا برا دایرکت و دوس دختر و...؟🥲کاتیم ما

یە دخترم میارە تو پیشنهادام وقتی میزنم روپیج این پسرە کە قبلا اسم اینو ینی پسرە رو نوشتە بود با قلب، خودشم پیجش خییییلی کوچیکە در حد سی نفر اینا،الان دیدم اسم و قلب نیس،عین خورە رو مغزمە کە با اونە ،حتی وقتی با من بود🙂

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

بریز دور همه چیو پیگیر نباش ،رو موفقیتت کار کنن،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریز دور همه چیو پیگیر نباش ،رو موفقیتت کار کنن،

سعی میکنم نمیشە،همش میرم اول ،اینکە سرکارم گذاشتە،اومدە بود برە،دنبال بهانە بود،دوس دختر داشتە و...

سعی میکنم نمیشە،همش میرم اول ،اینکە سرکارم گذاشتە،اومدە بود برە،دنبال بهانە بود،دوس دختر داشتە و...

ببین یبار بشین قشنگ بهش فک کن ،قشنگ گریه کننن،بعدش دیگ برگرد ب زندگیت،دیگه ب خودت اجازه نده بهش حتی فک کنی ،تا میخاست بیاد ت ذهنت خودتو بزن اونطرف ،پیگیر نباش شمارشو و هرچی ازش داری پاک کن ،این لطفو در حق خودت میکنی بخدا،پسرا ارزش ندارن

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

چقدر امضاتون قشنگه

قربونتون برم 🥹🩵

خودت برای خودت مهم باشاون ک رفت به درکاصن پیگیر نباش ک بفهمی دختر بازی میکنه یا ن ب هرچیزی ک درمورد ...

کاش راحت باشە،بە حرف هی بە خودم میگم باز میبینم رو پیجشم