2777
2789
عنوان

طبیعیه مادر بزرگم میگه یه عروس شبیه تو میخام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست
خدانکنه عزیزم همیشه از حرفا برداشت مثبتی بکنید ک خیلی تاثیر دارهزیاد درگیر حرفای بقیه نباش🥰😍😘

باشه 🙏☺️

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

من دخترم ۹ سالشه، اونروز تو بیمارستان، یه خانم، هی میگه، خیلی خانمی و .... دخترت چند سالشه، بیایم بر ...

الهی عزیزم خدا برات نگه داره🤭😍🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه فکرهایی میکنیا مثلابرای کی بخوادت؟روم به دیوار داییت؟داییت که محرمته و اصلادلیل اینکه بنظرت دارک وعجیبه رودرک نمیکنم یه ارزوی معمولی کرده حتماازنظرش خیلی خوبی دوست داره یک نفرمثل شمامثلا باکمالات یاموفق یا کدبانو... گیرپسرش بیاد😐😑

الهی عزیزم خدا برات نگه داره🤭😍🌺

دخترم عشق ازدواج، با شوهرم حرف میزدم، شنید، یک ذوقی میکرد.

الان من اینجور برداشت کردم، بس که خانمم ، اون خانم پرسید.

الان آدم دید منفی ، میگفت، وااای مگه من پیرم که دختر در حد شوهر کردن داشته باشم و .......

چه فکرهایی میکنیا مثلابرای کی بخوادت؟روم به دیوار داییت؟داییت که محرمته و اصلادلیل اینکه بنظرت دارک ...

با کمالات فکر نکنم این چند بار این موضوع رو میگه من دیگه واقعا از این جمله بدم میاد آخه کی به نوه اش همچین حرفی میزنه جز ی آدم نادون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با کمالات فکر نکنم این چند بار این موضوع رو میگه من دیگه واقعا از این جمله بدم میاد آخه کی به نوه اش ...

اخه این حرف ادمهای نادون نیست ادم نادون توهین بهت میکنه ازاین حرف هیچ برداشت منفی نمیشه کرد چون نعلومه براساس علاقه مادربزرگ به نوه گفته شده