_oceangirl_ مدیر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 4532 عنوان میلی ب نامزدم ندارم دیگه چیکا کنم | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 21 پست قبلن دوسش داشتم انقد سر مهریه بحث کردیم بارها و بارها جدا شدیمو برگشتیم ک دگ از چشمم افتاده میدونمم اونم همچین حسی نسبت بهم داره نمیتونمم بهمش بزنم 1404/09/14 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_oceangirl_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 4532 آره هیچی بهتر از صحبت کردن نیست خبر بده چی شد اگه دوست داشتی چشم فدات شم حتمن
مغروروساکت عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 705 آره هیچی بهتر از صحبت کردن نیست خبر بده چی شد اگه دوست داشتی حواستم باشه تو موقعیت درست صحبت کنی ، قبلش بگو موضوع مهمی میخوام صحبت کنم ، کی فرصت داری ؟ که وسط کار کردن با غذاخوردن یا مهمونی و ... نباشه
_oceangirl_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 4532 آره هیچی بهتر از صحبت کردن نیست خبر بده چی شد اگه دوست داشتی ازش پرسیدم گف حسم مص قبله فقد دوس ندارم دگ خواهرت ت زندگیمون دخالت کنه و نظر بده،گفتم حس میکنم مص قبل نیستی دلخوری فلان گف کم کم درس میشه
_oceangirl_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 4532 حواستم باشه تو موقعیت درست صحبت کنی ، قبلش بگو موضوع مهمی میخوام صحبت کنم ، کی فرصت داری ؟ که وسط ک ... اره قبلش بهش گفتم هروقت کارت تموم شد بهم پیام بده یه صحبتی دارم فلان
مغروروساکت عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 705 ازش پرسیدم گف حسم مص قبله فقد دوس ندارم دگ خواهرت ت زندگیمون دخالت کنه و نظر بده،گفتم حس میکنم مص قب ... خوب مگه خواهرت دخالت میکنه ؟ اتفاقا اگه برای همه نظرش این باشه عالیه ، واقعا به هیچکس اجازه دخالت نده ، مادراتون خواهراتون برادراتون
_oceangirl_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 4532 خوب مگه خواهرت دخالت میکنه ؟ اتفاقا اگه برای همه نظرش این باشه عالیه ، واقعا به هیچکس اجازه دخالت ند ... اره میگ اگ مهریه انقد نزنی من ت عروسیت شرکت نمیکنمو..
مغروروساکت عضویت: 1404/06/19 تعداد پست: 705 اره میگ اگ مهریه انقد نزنی من ت عروسیت شرکت نمیکنمو.. مشورت بکن ولی اجازه دخالت نده به هیچکس بعدم به همسرت نگو که مثلاً خواهرم گفته ، یا پدرم گفته .از حانب خودت حرف بزن