2777
2789
عنوان

نذر شهید سجاد زبرجدی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست
بله خوشحالم که حاجت گرفتی بنظرم خیلی حس عالیه حاجتی که خیلی تو دلته براورده شه سالهاست تجربه اش نکرد ...

قربونت عزیزم

منم خیلی وقت بود این حسوداشتم

بنظرم ما ادمها اینروزا خیلی از خالقمون دورشدیم زندگی برامون سختترشده

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهید زبرجدی خیلی شهید خوبی خیلی حاجت میده ولی برام جالب چرا ۱۵۰ تا

منم تعریف ایشونو خیلی شنیده بودم

تااینکه این نمک بعنوان نذربهم دادن منم دستورشو انجام دادن

منم دلیلشو نمیدونم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
منم تعریف ایشونو خیلی شنیده بودمتااینکه این نمک بعنوان نذربهم دادن منم دستورشو انجام دادنمنم دلیلشو ...

ان شاالله همیشه حاجت روا باشین

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

یکی نمک پخش کردنی این دستورشو چاپ کرده بود زده بود روش منم به دستورش انجام دادم

الهی قبول باشه

دیروز رفتم سر مزار شهید پلارک

به خدا که برای همه بچه های نینی سایت حاجت روایی همه واسطه کردم شهید بزرگوار کردم

از طرف تک تکتون که چه میشناسم چه نمیشناسم

الهی بحق آبروی شهدا همگی عاقبت بخیر باشیم🌸🌸🌸🌸

الهی قبول باشهدیروز رفتم سر مزار شهید پلارکبه خدا که برای همه بچه های نینی سایت حاجت روایی همه واسطه ...

عزیزدلم چه مهربون

خدا به مهربونی وبزرگی دلت حاجتتو بده

حاجت روایی همه انشاالله امین یا رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🌸 🌸

♥️♥️