2777
2789
عنوان

چاقی با پودر گلکسی

80 بازدید | 10 پست

هر کسی تاحالا مصرف کرده خاهشا نظرشو پست کنه یکی معرفی کرده گفت عوارض نداره و این حرفا خودمم دیدمش خیلی چاق و تپل شده ولی هر کی تجربه خوردنشو داره و عوارضی دیده لطفا نظرتونو پست کنید🙏

پرورده کوردم ایلام خاکمه....

منم میترسم اینچیزارو مصرف کنم منم قرص هیمالیا دیدم خورده طرف ولی میگن همشون عوارض دارن و ممکنه بعد چ ...

حق من یبار خورذم نزدیک بود بترکم بخدا ولی گلکسی میکن خوبه شاید باید با بدنت سازگار باشههه ...موندم بقیه چی میخورن ک ن جوشی میزنن ن اتفاقی واسشون میفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید میشه کمکم کنید درمورد سحر و جادو زندگیم بهم ریخته..

من ک چیزی بلد نیستم ولی بعضی ختم ها و روش های قرآنی ج میده ...ایشالا ک زندگی تون درست بشه

والا من ک نخوردم زنداداشم یکی دو ماهی خورد چاق شده بود ولی بنظرم پف بود تا قطع کرد سریع لاغر شد مثل ...

بله ممنون ک نظر دادین قرص چاقی همینه دیگه تا میخوری خوبه قط بشه مثل روز اول میشی عوارضش

شنیدم گفتن کورتون داده داخلش و باعث پدکی استخون میشه!ینی کلا داروهای چاقی کورتون داخلشون هست

بله ممنون ک نظر دادین قرص چاقی همینه دیگه تا میخوری خوبه قط بشه مثل روز اول میشی عوارضش شنیدم گفتن ...

خواهش میکنم

دقیقا همینطوره خیلی عوارض دارن اصلا ارزش نداره سلامتی تو ب خطر بندازی

بهتره با ورزش و مکمل و تغذیه و اینا وزن بگیری

خواهش میکنم دقیقا همینطوره خیلی عوارض دارن اصلا ارزش نداره سلامتی تو ب خطر بندازی بهتره با ورزش و مک ...

یبار ی قرصی خوردم اصلا نابودم کرد خداروشکر کم خوردم دیگ نخوردمش