2777
2789

چند روزه اشپز خونمو ریختم به هم صد بار سر بچم داد زدم بیچاره شبیه موش شده. اصلا جمع نمیشه خیلی داغونم یکی بیاد دلداریم بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید همرو باهم بریزی بیرون روزها بی برکت شدن فوری شب میشه هر دوتا در کابینت که تمیز میکنم بعدش اشغالهاشو میزارم بیرون یه نظم دیگه میدم اشپز خونه بعد دوتا در دیگه اینجوری هروقت خسته بشم میتونم دست از کار بکشم بدون اینکه خونم بهم ریخته باشه

نباید همرو باهم بریزی بیرون روزها بی برکت شدن فوری شب میشه هر دوتا در کابینت که تمیز میکنم بعدش اشغا ...

منم اولش همینکارو کردم اما اشپزی که میکنم کلی ظرف دوباره کثیف میشه تا میام بشورمشون دوباره خسته میشم روزی 10ساعت سر پام حالم بده

منم اولش همینکارو کردم اما اشپزی که میکنم کلی ظرف دوباره کثیف میشه تا میام بشورمشون دوباره خسته میشم ...

غذا بیشتر بپز وقتی خونه تکونی داری من از قبل تعیین میکنم چی بپزم همزمان دستم تو پخت وپز وشستن وتمیز کردنه یعنی شما باید کارهای روزمره رو بانظم وسرعت بیشتری انجام بدی بعد لابه لاش کارهای دیگه رو هم انجام بدی من هربار نظافت میکنم یهدستی میکشم تو دوتا کابینت برا همین همیشه تمیزن

درسته ممنونم ♥️♥️♥️

یه توصیه ذکر تسبیهات حضرت زهرا معجزه میکنه دودقیقه دست از کار بکش بخونش ببین انگار چندنفر کمکت میکنن من اونقدر معجزشو دیدم وتعریف کردم حالا شوهر بی دینمم انجام میده😅😂