2777
2789

قرضی میتونی بگیری

ولی اینکه بگی خودشون بدن نه نباید بدن

مقصر شما بودین که اونجایی که نباید پارک میکردین پارک کردین

چرا مامانتون باید تاوان اشتباه شما رو بدن

کاش میگفتی با اسنپ بیان ارزون تر بود

خوب شرایطت سخته عزیزم ، میگی که اگه داشتی نمیگرفتی، آخه خودتون جای نادرست پارک کردید ، مامانت اگه کارگر میگرفت که بارشو براش بیاره و دربست هم میگرفت کمتر پاش میفتاد .

ولی خوب حالا که گرفتی ، حتما پول دستت اومد پس بده و عذرخواهی کن که مجبور بودی بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار مامانمو بردم جایی زدم به تیر برق. خداروشکر زیاد خراب نشد ۵۰۰ هزینه برداشت که خودم دادم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اگر خودش گفته خوب ایرادی نداره بگیر. چرا شما رفتین دنبالش؟پسراش نبودن؟

پسراشم باشن من میرم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
چی بگم والا شرایط شمام سخته اما خب شما آسایش مادرتون هم گرفتین دیگه خونه اون بنده خدا زندگی میکنید

عزیزم مامانم توان خرید و ...نداره کل زندگی و من میچرخونم برای مامانمم سود داره ما پیششیم و الا هیچکس نیست که بهش سر بزنه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
پسراشم باشن من میرم

عزیزم تو خونه اون زندگی میکنی

هر حرفی بزنی دیگران میگن اونجایی

اگه میخوای حرف و حدیث نباشه یه جا ارزون اجاره کن شده حتی در حد یه اتاق

چون دیگران بهت منت میزنن مادرتم راحت نیست زیاد حقیقتا