2777
2789
عنوان

از اینکه زبانم خیلی خوب نیست واقعا احساس خجالت می‌کنم🤦‍♀️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۷باید تعیین سطح بدم قبلا ۴ سال خوندم تا اینترچینج قرمزتمومش نکردم اون کتابو یه ترمشو رفتم

خب این کتاب سطح A2 بوده، شاید الان یه مقدار افت هم داشته باشی

یه موسسه انتخاب کن و تعیین سطح بده، یه ترمی رو برات انتخاب میکنن، دیگه ادامه بده از اونجا

نگران نباش اولش شاید سخت باشه ولی بعد یه ترم دوباره راه میوفتی

سفیر فکر کنم انلاین داشته باشه، من نرفتم کلاساشو

ایران اروپا رفتم خوب بوده ولی بیشتر تمرکز روی اسپیکینگ بود، خیلی روی وکب تمرکز نداشتن. هرچند من اوکی بودم با این سبک

کانون زبان هم هست ولی خب من به شخصه خوشم نیومد از سبک تدریس، خیلی لغتمحور و حفظیه

یک دوره مجازی زبان انگلیسی خریدم

اگر خواستی درخواست بده بهت میدمش

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

منم و هیچوقت پدر مادرمو بابتش نمیبخشم🙂من از وقتی که پیش دبستانی بودم هر تابستون میگفتم منو ببرینهم ...

چقدر درکت کردم

من کلاس دهم بودم دلم میخواست برم

صرفا حرف زدن معمولی رو یاد بگیرم

اما منم نزاشتن کلاس

حالا دوره آنلاین زبان گرفتم حال ندارم ببینمش

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

سفیر حضوریه مگه انلاین داره؟

از بعد از کرونا

اکثرا کلاس ها آنلاین شده

حتی جاهایی که حضوری دارن، گزینه کلاس آنلاین رو هم گذاشتن

چند تا آموزشگاه رو برو تو اینستا و پیج شون رو ببین و بعد از تحقیق در موردش، کلاس بگیر

اگر هم اینقدر با اراده هستی که خودت بتونی دوره بگیری و ادامه بدی،دوره دکتر احمدیان رو بهت پیشنهاد. میکنم

من پست هاش رو دیدم و کارش خیلی درسته

سرچ کن ببین..... اما تجربه نشون داده کلاس و معلم باشه بهتره

میتونی کنار کلاست ، دوره اونم بگیری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چقدر درکت کردم من کلاس دهم بودم دلم میخواست برمصرفا حرف زدن معمولی رو یاد بگیرماما منم نزاشتن کلاسحا ...

هرچیزی تو زمان خودش قشنگه

من الان مامانم دائم میگه ما که گفتیم برو خودت نرفتی😂 این حرفو تابستون امسال به من زدن که سرم تو درس و کنکوره

از بعد از کرونااکثرا کلاس ها آنلاین شدهحتی جاهایی که حضوری دارن، گزینه کلاس آنلاین رو هم گذاشتنچند ت ...

منم اتفاقا تو اینستاگرام دیدمشون نگاه میکنم ببینم دوره مناسب برای من دارن

یکم راه بیوفتم میرم کلاس ،الان چون یه مدت طولانی دور بودن فکر کنم خودم شروع کنم یه چیزایی بخونم بعد برم بهتره

مرسی عزیزم

خب این کتاب سطح A2 بوده، شاید الان یه مقدار افت هم داشته باشییه موسسه انتخاب کن و تعیین سطح بده، یه ...

کانون زبان خیلی مایل نیستم نمیدونم چرا حس میکنم فقط کش میدن

دختر عموی من دوبرابر بقیه طول کشید بتونه تافل بگیره

شما کجا میری

موسسه بیان برتر . توی نمایشگاه کتاب من کتابشون رو خریده بودم بعد با موسسه شون آشنا شدم . دوره مکالمه ده ماهه رو شرکت کردم آنلاین . دو روز در هفته دو ساعت . داخل اپلیکشنشون هم گزینه های اضافی واسه آموزش زبان دارن . ترم قبلی استادم روی گرامر و اینا خیلی کار میکرد اما این استاد ترم جدیدم مکالمه و اصطلاحات روزانه زیاد کار میکنه . در کل من راضی هستم