2777
2789
عنوان

جدی شبیه چهل ساله هام

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نمیدونم چندسال بهت میخوره ولی واقعا زیبایی، یه کمی ام منو یاد عکس پروفایلم انداختی که عکس یه مدل روسی هستش. دقیقا شبیه روس هایی😍😍😍😍

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

پلاسسیده فیک با عکسای فیک 21 ساله تو دیگ چرا؟؟ قرن 22 شده ها دیگ آپدیت شین

اینکه فک میکنی فیکم ینی تا حالا دختری مثل من محلت نداده تو دنیای واقعی پس ترجیح میدم جوابتو ندم

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

خب بلاخره پلاسیده ای دیگ

پلاسیده مغز فندقی توعه

برای چی درمورد عکس یه خانوم نظر میدی؟!!!

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

شل مغز اولا عکسش تو ی تاپیک دیگس ثانیا اسم کاربریش پلاسیدس

تلاش نکن خانوما ریپلای بزنن! شل مغز به امثال تو میگن که میان توی تاپیکی که مربوط به خانوماس

حالم بهم میخوره از آقایونی که توی نی نی سایت جولان میدن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

تلاش نکن خانوما ریپلای بزنن! شل مغز به امثال تو میگن که میان توی تاپیکی که مربوط به خانوماسحالم بهم ...

نی نی سایته اسمش

خانم سایت نیست

الاف نیستم مث شما 24 ساعته اینجا باشم

دو س ماه یبار میام برا مطالبی و تجربیاتی ک جالبه

😊

سن و سالی ازتون گذشته چشاتون سوو داره هنوز؟؟

چندسالته؟ پاشو برو سر درسو مشقت

از کامنتات مشخصه یه بچه سال پشت اکانت والدینشه