2777
2789
طلاق به حق هر دو طرف یعنی چی؟من شنیدم یا با اقاست یا خانم؟

بعضی از زنها شوهرهاشون حتی گولشون میزنن در صورتی که زن از قانون اطلاع نداشته باشه زن باید بدونه چه نوع حق طلاقی ثبت کنه شوهر امضا کنه چون مرد میتونه به راحتی اون حق طلاق رو باطل کنه خیلیا اینو نمیدونن حتی در مورد خونه و ماشین زدن به اسم زنهاشون هم همینه میتونن برن پس بگیرن

انواع گرفتن حق طلاق

وکالت درطلاق به دو صورت به خانم تعلق میگیرد:

• حق طلاق درضمن عقدنامه

• حق طلاق محضری

وکالت بلاعزل درطلاق، به این معناست که مرد به عنوان وکیل، حق فسخ وکالت یا همان حق عزل زن از وکالت درطلاق را از خود، سلب و ساقط میکند.

((در غیر این صورت، اگر وکالت درطلاق، به شکل وکالت بلاعزل نباشد مرد، میتواند هر زمان بخواهد زن را عزل کرده و به این ترتیب، وکالت زن درطلاق، از بین خواهد رفت))

آیا زن با داشتن حق طلاق میتواند طلاق بگیرد؟

در صورتی که وکالتنامه مربوطه کامل باشد، طلاق با حق طلاق امکانپذیر خواهد بود.

برای کامل بودن وکالت درطلاق، وجود ۳ شرط زیر الزامی است:

1، بلاعزل بودن حق طلاق:

وکالت بلاعزل درطلاق به این معنی است که آقا نتواند وکالتنامه را باطل کند.

2، داشتن حق توکیل به غیر:

خانم بتواند به صورت معالواسطه این وکالت را به یک وکیل اعطا کند.

3، حاوی اسقاط حق تجدید نظرخواهی و فرجامخواهی:

آقا بعد از صدور رأی طلاق نتواند اعتراضی نسبت به رأی داشته باشد و خللی در روند پرونده ایجاد کند

**وکالت در طلاق قابل پس گرفتن است؟

بله، وکالت در طلاق قابل پس گرفتن است اما... به شرطی که وکالتنامه قابل عزل باشد.

یعنی اگر مرد وکالت را بهصورت ساده و بدون قید “بلاعزل” به زن داده باشد، میتواند هر زمان که بخواهد آن را فسخ (لغو) کند**

اما اگر وکالت در طلاق بلاعزل باشد چه؟

اگر مرد به زن وکالت بلاعزل در طلاق داده باشد، این وکالت:

غیرقابل فسخ است

قابل برگشت نیست

و زن میتواند بدون نیاز به اجازه یا حضور مرد، برای طلاق اقدام کند

بنابراین درچنین شرایطی، وکالت درطلاق قابل پس گرفتن نیست و مرد نمیتواند مانع طلاق شود.

اگر مرد بعداً پشیمان شود، میتواند وکالت طلاق را باطل کند؟

اگر وکالت ساده باشد: بله

اگر وکالت بلاعزل و رسمی باشد: خیر، چنین وکالتی قابل پس گرفتن.

یا با آقاست یا با خانم چه صیغه ایه؟ مردا کلا حق طلاق دارن حتی اگر به زنهاشون حق طلاق بدن ازشون حق طل ...

چه جالب پس اگر مرد در هر صورت حق طلاق داره چه عیبی داره زن هم بگیره

اطراف ما میگفتن واسه یک خانم زشته همچین شرطی بزاره 😏

👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه پسر بودم میرفتم خاستگاری دخترخانم میگفت حق طلاق میخوام

همون لحظه بلند میشدم میگفتم شرمنده وقتتون روگرفتیم ،خدانگه دار

این حسو بهم میده که یارو از همین الان دنبال طلاق گرفتنه

دقیقا مثل وقتی که مرد همش سر مهریه چونه میزنه ک کم بده

از هردو متنفرم و وایب بدی میگیرم

من اگه پسر بودم میرفتم خاستگاری دخترخانم میگفت حق طلاق میخوامهمون لحظه بلند میشدم میگفتم شرمنده وقتت ...

بالا بری پایین بیای ازدواج یک قرارداده و طرفین بر سر ی سری مسائل همون اول به توافق برسند بهتره تا بعد با جنگ جدال تمومش کنند

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بالا بری پایین بیای ازدواج یک قرارداده و طرفین بر سر ی سری مسائل همون اول به توافق برسند بهتره تا بع ...

میدونم من خودم همیشه به بقیه همین حرفو میزنم

حتی سر کوچیک ترین مسائل میگم قبلش صحبت کنید ..

ولی از همون ابتدا چه زمان مجردیم چه الان که متاهلم از این دومورد واقعا نفرت داشتم .شعار نمبدم واقعا و صادقانه حس بد و نا امنی میگیرم از این حرف اگر طرفم اون رو به زبون بیاره

میدونم من خودم همیشه به بقیه همین حرفو میزنم حتی سر کوچیک ترین مسائل میگم قبلش صحبت کنید ..ولی از هم ...

متوجهم میفهممت

کاش قانون گذار جوری قانون وضع میکرد که زن و مرد حقوق قانونی برابر داشتند و ازدواج و تشکیل زندگی برا اساس عشق و علاقه و قبول مسئولیت شکل میگرفت نه قیمت گذاری و دو دوتا چهارتا کردن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اگر چیزی بود که فقط یک طرف میتونست داشته باشه بحثش جدا بود ولی وقتی آقا از همون اول این حقو داره، کسی ازش نگرفته و کسی بهش نمیده چه دلیلی داره خانم نگیره؟ تازه وقتی بگیره چیزیو از آقا کم نکرده اونم هنوز حقش رو داره ...

این خانمهایی هم که میگن نه دست ما بود سر هرچی میرفتیم درخواست طلاق میدادیم یا نمیدونم زندگی عاشقانه این چیزارو نداره و نباید اولش به این چیزا فکر کرد یا خیلی بی منطق و احساساتی اند( که باید رو خودشون کار کنند و اینو به همه خانما نچسبونند) یا توجهی به زندگی ها و اتفاقات اطرافشون نکردند که طرف با کلی عشق و دوستی قبل ازدواج بعد ۲۰ سال و ۳ تا بچه خیانت کرده . این خانم ۲۰ سال پیش پیش بینی کرده بود این بعد ۲۰ سال خیانت میکنه؟ شما سوار ماشین میشید میگید کمربند نمیبندم چون قرار نیس تصادف کنم چرا به فکرش باشم؟

من اگه پسر بودم میرفتم خاستگاری دخترخانم میگفت حق طلاق میخوامهمون لحظه بلند میشدم میگفتم شرمنده وقتت ...

اینا بخاطر قانون بد کشور هست اگر خود دولت این حق رو به زن بده مجبور نمیشه مطرحش کنه..همینطور که الان اقایون حق طلاق دارن خانما حس بد نمیگیرن....

و بنظرم مردی که این شرایط رو قبول نمیکنه کنترل گره و میخواد طرف رو تو مشتت بگیره یا بعدا در ازای بخشش مهریه طلاق بده وگرنه یک حق طبیعی هست و ناراحتی نداره

👊