2777
2789
عنوان

طرفدار شیما کاتوزیان هستید یا مخالفش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 5262 بازدید | 277 پست
بعضی زن ها برده مدرن هستنهمبیرون کار میکنن پول و میارن تو خونههم تو خونه کار میکنن تنهایی بچهبه خودش ...

من این زن ها رو احمق میدونم (با عرض معذرت)

میری سرکار یا کلا پول وارد زندگی نکن یا اینکه کلا تقسیم کار بکن چرا مثل تراکتور زحمت میکشی؟ همینا مردهارو پررو میکنن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من شیما کاتوزیان رو نمی شناسم. ولی اگر سعی می کنه حرف هایی در زمینه زن مدرن و حق و حقوق زن ها حرف بز ...

موافقم

بت نباید ساخت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر من که خوبه. از پسرایی که باهاش دشمنن باید ترسید

آره خوب.... ولی من خیلی موافق نیستم با حرفاش... بعضی جاها خیلی افراط وتفریط داره.. من فالوش ندارم... 😑😂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

به عنوان یه فمنیست مخالفشم.خوب صحبت میکنه ولی بدون درنظر گرفتن اختلافات فرهنگی..شوهرت اگه اینکارونکرد طلاق..اگه اینو نخرید طلاق..اگه فلان طلاق..خیلی ازون موارد اصلا در توان مرد ایرانی نیست!!نمیگم مرد نباید اونکارو بکنه میگم طرف موقع ازدواج میدونسته شوهرش نداره ونمیتونه حالا با دیدن اون خانم و وضع مالیش میگه پس شوهر منم باید بتونه همچنین از موقعیتش سواستفاده میکنه..کتابی نوشته کاملا سطحی و بی مایه که بخاطر اسمش فروش میره و نظریات بی خود راجع به فروید و زن ستیزی فروید))

بعضی زن ها برده مدرن هستنهمبیرون کار میکنن پول و میارن تو خونههم تو خونه کار میکنن تنهایی بچهبه خودش ...

برده مدرن حداقل اختیاراتش دست خودشه و جای پیشرفت و ارتقا زندگی داره

از برده قدیمی بهتره که فقط تو خونه کار میکرد بچه میورد و از طبیعی ترین حقوقش محروم بود.بعدشم هرکسی که برای ارتقا زندگیش هم بیرون کار میکنه هم داخل ینی بردس؟برده اونیه اختیار زندگی و تصمیمات خودش رو نداره

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

هر کسی یه تریبون گیرش اومده به بقیه میخواد درس زندگی بده. به نظر من برای اینایی که خارج از ایران زندگی میکنن خیلی راحته نسخه پیچیدن اما عملی نیست و به درد ماهایی که اینجا هستیم نمیخوره. این خانم به شدت عصبی و بددهن. ما با رفتارها و رویکرد این خانم با مردها روبرو بشیم فکر میکنی چیکار میکنن؟ این خانم خودش خیلی موفق نبوده چندین پارتنر عوض کرده تا الان رسیده به این مردی که باهاش. نمیخوام از رو ظاهر قضاوت کنم ولی نه شوهرش نه پدر و برادرش مردهای نرمالی به نظر نمیان.

نسخه پیچیدن درست نیست. هر کسی با توجه به جامعه ای که توش زندگی میکنه و خانواده ای که توش بزرگ شده و خیلی چیزهای دیگه باید با مردها رفتار کنه و همسر انتخاب کنه. یه سری رفتارها باعث میشن به کلی طرد بشی.

خودم زنم ولی اصلا برابری زن و مرد رو قبول ندارم چون به هرحال یه تفاوتهایی تو روحیه و قدرت بدنی شکل و ...

فرض کن شما معلم یه کلاسی، یه بچه توان بدنیش بیشتره، یه بچه کمتر

یه بچه زیباتر و خوشچهرهتره، یه بچه کمتر

یه بچه باهوشتره، یه بچه کمتر

حالا وقتی قرار باشه بهشون نمره بدی، جایزه بدی، خوراکی بدی، تکلیفشون رو چک کنی، آیا میای بخاطر این تفاوتها، بینشون تفاوتی قائل بشی؟ مثلا بگی اونی که توان بدنیش کمتره، پس خوراکی کمتر از اون قوی تره بگیره؟

منظورم تلاش و تکلیفی که نوشتن نیستا، اون چیزیه که خودشون انجام دادن و باید متناسب با تلاششون نتیجه ببینن، منظورم تفاوتهای ذاتیشونه

برای زن و مرد هم همینه، به صورت کلی توان بدنی مرد بیشتره، زن به قول یه عده لطیفتره و ...

ولی هر دو انسانن، پس باید در حقوق انسانی باهم برابر باشن. حقوق انسانی یعنی حق تحصیل، اشتغال، طلاق، ارث، دیه و ...

آره خوب.... ولی من خیلی موافق نیستم با حرفاش... بعضی جاها خیلی افراط وتفریط داره.. من فالوش ندارم... ...

قبول دارم بعضی وقتا زیاده روی میکنه

با سواد؟😂😂😂خیلی خنده داره واقعا شیما با سواده؟بیخیال این موضوع عزیزم دخترای ما برای الگو یه زن ها ...

😏😏😏😏میتونی جاهایی ک اون رفته رو بری ؟؟

یا میتونی از ماشینش ی دست دوشو بخری

سیکتو بزن بابا

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

فرض کن شما معلم یه کلاسی، یه بچه توان بدنیش بیشتره، یه بچه کمتریه بچه زیباتر و خوشچهرهتره، یه بچه کم ...

قربون ادم چیزفهم

هر کسی یه تریبون گیرش اومده به بقیه میخواد درس زندگی بده. به نظر من برای اینایی که خارج از ایران زند ...

😳😳😳😳تو بی عرزه ایی دلیل نداره اون و اطرافیانشو بکوبی

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

من کلا از انسان بی تربیت بدم میاد حالا فراغ از جنسیت،تحصیلات،سن،نژاد،قومیت.....

انسانی که بی ادب حرفاشم بی اعتباری چون حتی نتونسته اخلاقیات رو حفظ کنه

شیما کاتوزیان هم بی ادب

کسی که حرفش حقه ،حق با سخن درست بیان میکنه نه با توهین و تحقیر

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
من این زن ها رو احمق میدونم (با عرض معذرت)میری سرکار یا کلا پول وارد زندگی نکن یا اینکه کلا تقسیم کا ...

وولی من زنهایی که میشینن تو خونه اختیارشونو آیندشونو میسپرن به مردها و دستشونو جلوی بقیه دراز میکنن رو احمق میدونم ،من این زنهایی ک شما گفتی رو قهرمان و شیرزنی میدونم که تلاش میکنه متکی به کسی نباشه و انقدر آینده نگره ک تلاش میکنه اگ یه روز پشتوانه ای نداشت خودش پشتوانه خودش باشه و قدرتمند و زن امروزی باشه.

😏😏😏😏میتونی جاهایی ک اون رفته رو بری ؟؟ یا میتونی از ماشینش ی دست دوشو بخری سیکتو بزن بابا

تند نرو عزیزم

من هم طرفدار شیمام ولی این برخورد درست نیست شیما هم گاهی مواقع زیاده روی میکنه و تند میره