2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جنگولک بازی زیاد در میاری ؟؟ کی بهت گفته بی عقل مگه چیکار میکنی ؟ اگر بیشتر از ده نفر بهت گفتن بی عق ...

بیشتر از ده نفر گفتن

ن ساکتم مثلا اگ ی سوال ساده بپرسم بگم فلانی ساعتت چ خوشگله از کجا گرفتی میگ ایسگامو گرفتی؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

مثلا کاری نمیکنم اگ یه سوال بپرسم میگن چثد بی عقلی مثلا اگ براجب لباس یا هرچیسوالامم اصلا زشت نی

هر کس خواست تحقیرت کنه بهت بگه بی عقل

توام متقابلا تحقیرش کن

بگو چقدر چاقی

چقدر دماغت زشته

چقدر بد دهن هستی

وقتی آدمها در مقابل تحقیر = تحقیر بشن

یاد میگیرن درست رفتار کنن

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

منم بارها بهم گفتن کاشکی تو رو نداشتیم ... تو هیچی نمیشی و به درد لا جرز دیوار هم نیمخوری...

ب منم میکفتن همینارو وقتی زایمان کرده بودم سوهرم ولم کرده بود مامانم به زن عموی همسر سابقم میگفت کاش دخترم موقع زایمان میمرد

من دق کرده بودم از حرفش زدم زیررگریه ــ

میمرد اگر اینو نمیگف؟

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

کافر همه را به کیش خود پندارد

مطمین باش. هر برچسبی بهت بزنند حتی اگر توی تو باشه

تو خودشون وجود داشته که احساس تهدید و ناخودآگاه ترس کردند که به تو نسبتش دادند

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خیلی بده داداشم یه زمانی با تحقیر بهم میگفت شتر 😭

حرف خانواده رو به پشمتون بگیرید ،منظورم اونا که تحقیر میکنن .

من از نظر زیبای چیزی کم ندارم قدم بلند و درشت و هیکلیم ، بعد بابام و داداشام همیشه میگفتن این رو دستمون میمونه این خر نمیگیرتش .

ازدواج که کردم میگفتن خاک تو سر شوهرت اومده تو رو گرفته لابد پدرش نون حروم بهش داده که اومده تو رو گرفته .

شعور نباشه جان در عذابه

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
ب منم میکفتن همینارو وقتی زایمان کرده بودم سوهرم ولم کرده بود مامانم به زن عموی همسر سابقم میگفت ...

وای چقدر تلخ🥺 چرا اخه چ هیزم تری بهشون فروخته بودی؟

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

بیشتر از ده نفر گفتنن ساکتم مثلا اگ ی سوال ساده بپرسم بگم فلانی ساعتت چ خوشگله از کجا گرفتی میگ ایسگ ...

تو خودت فکر میکنی بی عقلی

یکسری سیگنال غیر کلامی میفرستی دیگران اینو حس میکنن

هر روز جلو آینه به خودت بگو

((( حتی اگر دیگران تورو باور نکنند من باورت دارم که عاقل و دوست داشتنی هستی تو دختر خدایی )))

این جمله رو هر روز جلو آینه چند بار با حس خوب و باور به خودت بگو

آدم بی عقل خودش نمیدونه که بی عقله فقط باعث عذاب دیگران میشه و دنبال این نیست که درست رفتار کنه

تو فقط باور هات راجب خودت مشکل دارن

اگر بی عقل بودی هرگز دنبال بهتر شدن نبودی پس تو عاقلی

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

تو خودت فکر میکنی بی عقلی یکسری سیگنال غیر کلامی میفرستی دیگران اینو حس میکنن هر روز جلو آینه به خود ...

ممنون عزیزم حداقل یکم امیدوار شدم

دیگخجالت میکشم حرف بزنم از بس خطابم کردن بی عقل

یک عدد دختر زبروزرنگم