2777
2789
حرف خانواده رو به پشمتون بگیرید ،منظورم اونا که تحقیر میکنن .من از نظر زیبای چیزی کم ندارم قدم بلند ...

اونوقت منی که ظریفم بهم میگن مارمولک پشت کنتور 😂

انگار خانواده اگر تحقیر نکنن میمیرن

اما من چون متقابلا تحقیر میکنم کسی که منو زیر سوال ببره خیلی جرات ندارن بگن تو قالب شوخی میگن

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ممنون عزیزم حداقل یکم امیدوار شدمدیگخجالت میکشم حرف بزنم از بس خطابم کردن بی عقل

یک دوره فن بیان خریدم فایل هاشو هنوز دارم بهت میدمش اگر بخوای

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونوقت منی که ظریفم بهم میگن مارمولک پشت کنتور 😂 انگار خانواده اگر تحقیر نکنن میمیرن اما من چون متق ...

کنتور چی ؟وای ببخش خندم گرفت .

حالا من چون درشتم بهم میگفتن شتر .

چند سال بعد ازدواجمم بهم میگفتن .دیگه سنم رفت بالاتر ترکش کردن .

هزار جور تحقیرم کردن ، بخدا دلم تیکه تیکه س .

میدوی درصد کمی از خانواده ایرانی فرهنگ دارن ، بخدا درصد زیاد جامعه خانواده ها از فرهنگ برخوردار نیستن .

یه عده آدم پر از دمل چرکی تحویل جامعه میدن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
کنتور چی ؟وای ببخش خندم گرفت .حالا من چون درشتم بهم میگفتن شتر .چند سال بعد ازدواجمم بهم میگفتن .دیگ ...

میدونی من خیلی لاغرم ۴۱ کیلوم

بهم مدام میگه لاغری مرد ایرانی زن چاق و هیکلی دوست داره

یا تورو میخاد بگیره که چی بشه

من نیت این مدل خانواده هارو خوب میشناسم

با تحقیر کردن اعتماد بنفس دختر پایین میاد ، و دختری که اعتماد بنفس نداره دختری که خود کم بینی داره رو راحت میشه کنترلش کرد و ازش سواری گرفت

دنبال کنترل کردن و سواری گرفتن هستند

نه دنبال اینکه ما خوشبخت بشیم

من و امثال شما واقعا مشکل نداریم اونها مشکل دارن و بی فرهنگ هستند

اگه میتونی بده عزیزم ثواب دارهتلگرام دازی؟

اره گلم درخواست بده آیدی تلگرامت رو بزار

میدونی من خیلی لاغرم ۴۱ کیلومبهم مدام میگه لاغری مرد ایرانی زن چاق و هیکلی دوست دارهیا تورو میخاد بگ ...

بگو آخه میخواستین تحقیر کنید چرا دنیا آوردید ؟شما که شعور تربیت فرزند ندارید چرا بخاطر یه شب هوس خودتون ،مارو عذاب دادین ؟؟

اگه مجردی رو خودت کار کن حتما ،کتاب جرات داشته باش عالیه بتونی بخری ،یا از کتابخانه ورداری امانت .یا پی دی افش پیدا کنی . من انقدر تحقیر شده بودم ،تو ازدواجم یه آدم ظعیف بودم که نمیتونست از حق خودش دفاع کنه کلی زجر کشیدم تا خودمو جمع کردم .

دقیقا میخوان روت سواری بگیرن .

بگو آخه میخواستین تحقیر کنید چرا دنیا آوردید ؟شما که شعور تربیت فرزند ندارید چرا بخاطر یه شب هوس خود ...

دقیقا

من کلی رو عزت نفس و فن بیانم کار کردم

خدا شاهده

من با این همه ادعای خودشناسی و کار کردن رو شخصیت خودم خیلی جاها خیلی دخترا رو میبینم بدون اینکه دوره دیده باشند یا کتاب خونده باشند از من بهتر عمل میکنن

درونم پر از زخمه 💔 کاش فقط همسر خوبی نصیبم بشه خیلی خستم از خانوادم برای همیشه قطع امید کردم

هرگز آدمهای امنی برام نبودن

دقیقامن کلی رو عزت نفس و فن بیانم کار کردمخدا شاهدهمن با این همه ادعای خودشناسی و کار کردن رو شخصیت ...

با تمام وجودم درکت میکنم ، اونجا که میگی بقیه بدون کتاب و فلان خوب عمل میکنن ،منم بارها دیدم و حسرت خوردم .

منم دل خوشی ندارم ازشون .

انشالله شوهر خوبی نصیبت میشه ایمان داشته باش .

من شوهرم خوبه ، ولی اوایل مشکلاتی داشتیم بخاطر خانوادش ، یه بار رفتم خونه بابام دلم شکسته بود درددل کردم گلایه کردم که شوهرم اینجوری کرده پدرش فلان کرده ، بابامو مامانم جلو شوارم خارم کردن ،گفتن خفه شو گو نخور تو زن نیستی و فلان ، بعد اون شوهرم شد بلای جونم دیگع خدارو بنده نبود ،همیشه تو زندگیم جنگیدم تا شرایط بهتر کنم .

با تمام وجودم درکت میکنم ، اونجا که میگی بقیه بدون کتاب و فلان خوب عمل میکنن ،منم بارها دیدم و حسرت ...

الهی بگردم ...

اگر فایل های دوره عزت نفس رو خواستی بهت میدم

به استارتر دادم دوره فن بیان رو بهم درخواست بده برات میفرستم

الهی بگردم ... اگر فایل های دوره عزت نفس رو خواستی بهت میدم به استارتر دادم دوره فن بیان رو بهم درخو ...

باشه عزیزم بفرست