2777
2789
عنوان

دلم یلدایی مفصل میخواد🥺☹️

124 بازدید | 10 پست

چرا من هیچیم مث بقیه نبود ☹️

جهزیه رو خودم خریدم یه هزار تومن پدرم کمک نکرد

حتی پول کارگرش هم من دادم

تمام کارهای عقد و بله برون هم خودم کردم کسی کمک نکرد

جشن هم نداشتم

عروسی هم کسی حمایت نمیکنه بگیریم چون جشنی نداشتیم پول شام باید نصف نصف بشه که مطمئنم پدرم به روی خودش نمیاره در نتیجه نگیریم بهتره

عیدی هم خود همسرم خرید

یلدایی هم میدونم نمیارن

چون هم مادرشوهرم خسیس

هم رابطه خوبی باهاشون ندارم اینقدرررررر اذیتم کردن و بهم بی احترامی و بدی کردن

عید نوروز همم خود همسرم همه رو متقبل شد

الان چون دستش خالی اصن حرفشو نمیزنه ☹️

دلم گرفته ☹️

اونا کین پس براشون که دیزاین میکنن و سبد سبد وسیله میارن

دلم پالتو و شال و بوت و طلا و خوراکی میخواد

اطرافیان ما که کیف و لباس تو خونه و وسایل آرایش هم میبرن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناشکری نکن حداقل اینه ک پدر مادرت کنارت هستن تو جشن عروسیت هستن من از روزی ک رفتم سرکار چون وضعیت مالی مون خوب نبود خرج خونه اکثرا با خودم بود پول عمل جراحی پدر مادرم وسیله های خونه خرج....دلم میخواست ازدواج کنم در حالیکه میدونستم یک ریالم کسی نمیتونه جهیزیه بده بهم ...ولی پدر عزیزم یهو فوت شد رفت اصلا دیگه دلم هیچی نمیخاد جز مردن ازدواج و عروسی ک پدرت توش نباشه مفت نمی ارزه

اون واسه تو اینستا ، الان شرایط اقتصادی خیلی بده ، فدای سرت دلتون خوش باشه تنتون سلامت باشه این چیزا ...

همچین فقط واس اینستام نیست ماعم پارسال بردیم همه چی تکمیل بود از میوه و شیرینی بگیر تا پالتو و بارونی و کاپشن و انواع اقسام بافت و بوت و... مامان بزرگم خیلی حساس بود ک همه چی تکمیل برده شه برای عروسش تو تمام مناسبتا به نظر من ک مهمه مادرهمسر چه جور اخلاقی داره کم کاری کرده دست بچش خالیه کمکش میکرد

همچین فقط واس اینستام نیست ماعم پارسال بردیم همه چی تکمیل بود از میوه و شیرینی بگیر تا پالتو و بارون ...

خوش به حال عروس خانوم، خب الان همه چی خیلی گرونه دیگه باید به جیب شوهرت نگاه کنی

خوش به حال عروس خانوم، خب الان همه چی خیلی گرونه دیگه باید به جیب شوهرت نگاه کنی

خانواده باید برای عروس ارزش قائل بشن همشو ک داماد نگرفته بود به جز خریدایی که داماد کرده بود خواهرشوهرا هر کدوم چند تیکه لباس و پارچه گرفته بودن مادرشوهرش هم زحمت طلاشو کشیده بود به داماد تو خریدش کمک کرده بود واقعا همه چی گرونه خانواده باید کنار زوج ها باشن