2777
2789
عنوان

چیکار کنم ترازم رو بالا ببرم🥺🥺🥺

114 بازدید | 16 پست

یک منبع کتاب تست از هر درس میزنم

قلم چی و ماز امسال و پارسال رو ناقص تحلیل کردم

مطالب پایه رو میدونم مسلطم ولی چرا ترازم کم میاد؟🥺

ترازم ۸۵۰۰ هس و ۳۰ ۴۰ میزنم تست ها رو

مشکل از کجاس؟

La

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐😐😐😐عزیزم ۸۵۰۰ بده؟ ۸۵۰۰ رتبه تاپ کنکوره بعد همه درصد هاش بالای ۷۰ درصده چطور تو بالای ۴ ...

رتبه تاپ بالای ۹۵۰۰ هس

من ۸۵۰۰ فوقش رتبه ام میشه ۵۰۰۰ منطقه

تحقیق کردم کارنامه ها رو دیدم که گفتم

La

رتبه تاپ بالای ۹۵۰۰ هسمن ۸۵۰۰ فوقش رتبه ام میشه ۵۰۰۰ منطقهتحقیق کردم کارنامه ها رو دیدم که گفتم

عزیزم چی میگی؟ این تراز با مال کنکور فرق داره کنکور تا ۱۲۰۰۰ هم داره درضمن من باورم نمیشه ۸۵۰۰ بشی و درصد ۴۰ باشه اصلا ۸۵۰۰ تو آزمون ها بی نظیره میتونی عکس کارنامتو بفرستی؟ 😐

😐😐😐😐😐😐😐😐عزیزم ۸۵۰۰ بده؟ ۸۵۰۰ رتبه تاپ کنکوره بعد همه درصد هاش بالای ۷۰ درصده چطور تو بالای ۴ ...

خب ببین پارسال درصد هام تو سایت msbook زدم رتبه خودمو آورد

همین درصدهای این آزمونهایی که تازگیا میزنم رو دوباره تو همین سایت وارد میکنم برام مینویسه تراز ۸۵۰۰ رتبه ات ۵۵۰۰ منطقه ۳

سایتش هم دقیقه دوساله کنکور دادم هر دویار رو درست نشون داد

La

خب ببین پارسال درصد هام تو سایت msbook زدم رتبه خودمو آوردهمین درصدهای این آزمونهایی که تازگیا میزنم ...

اصلا کی گفته اونجا بزنی؟ اصلا غلطه عزیز من تراز خود ماز چقدر داده بهت؟

ماز رو آزمون هاش تو خونه آزمون وار حل میکنم

خب همونه دیگه اصلا اشتباه بهت داده اونم ماز! چه کلا شهرت داره تو زیست و ایناش فیزیکش که عالیه به طور میانگین ترازت میشه ۵۰۰۰ و خورده ای زیر ۶۰۰

خب همونه دیگه اصلا اشتباه بهت داده اونم ماز! چه کلا شهرت داره تو زیست و ایناش فیزیکش که عالیه به طور ...

عزیزم من ترازم پارسال کنکور ۸۵۰۰ بود رتبه ام ۷۸۵۰ منطقه ۳

تراز ۸۵۰۰ در حد پیراپزشکی هس نه پزشکی

La

عزیزم من ترازم پارسال کنکور ۸۵۰۰ بود رتبه ام ۷۸۵۰ منطقه ۳تراز ۸۵۰۰ در حد پیراپزشکی هس نه پزشکی

عزیز من کاری به کنکورت ندارم دارم میگم واسه ماز تراز با این درصد ها تا ۵۰۰۰ میره وگرنه همه میدونن تراز آزمون با کنکور خیلی متفاوته

نه داخل قلم چی اینجوریه

ماز بالاترین ترازش ۱۴۰۰۰ ..۱۳۰۰۰ هستش

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍