2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زنی ک ازدواج کرده میتونه بجای مهریه ای ک نگرفته حقوق رو هر ماه مصادره کنه به نفع خودش؟

برو پیش وکیل

من اطلاع زیاد ندارم فقط میدونم حقوق پدر بعد فوت نصفش ب دختر مجرد میرسه

به بچه های زیر ۱۸ سال و مادر میدن نمیدن؟

چرا میدن.حتی دختر مجرد بالاتر هم میدن.یکی رو میشناختم سنشم بالا بود میگفتن از همسرش جدا شده تا حقوق پدرشو بگیره.بعدم صیغه همسرش شده.البته به بچه کامل نمیدن

چرا میدن.حتی دختر مجرد بالاتر هم میدن.یکی رو میشناختم سنشم بالا بود میگفتن از همسرش جدا شده تا حقوق ...

اره من خودم دیدم همچین موردی بیشتر از ۲۰ سال هم هست ک دختر داره حقوق پدر فوت شده رو میگیره اما خب ناچیزه ۵ ملیونم نیست و ازدواجم کرده همینجوری صیغه فکر کنم

فکر کنم مهریه ربطی به حقوق نداره.مهریه از اموال باقی مونده میتونه برداره

یکی از اقوام فوت کرد توی تصادف همسر سابقش اومد تمام دیه و حتی خونه ای که همسر دوم طرف اونجا زندگی میکرد و حقوق طرف رو برای مهریه مصادره کرد و به دوتا بچه پسر زن دوم طرف هیچ حقوقی از مستمری الان نتونستن بگیرن

مثلا حقوقی ک بعد فوت ب خانواده و همسر میدن اگر زن ازدواج کنه بعد فوت شوهرش اون حقوق رو قطع میکنن یا ...

ن برا زن تا زمانی ک زن تو قید حیات هستش

برا پسر تا زمان ۱۸سالگی

برا دختر تا زمان ازدواج