2777
2789

[QUOTE=403208420]اره من پارسال ۲۱۰۰ خریدم برامم سنگین بود کلا سه و نیم تو کارتم پول بود دیگ گعتم امسال نمیکنم زیاد ...[/QUدیگه باید به جیبت نگاه کنی من خیلی دستم خالیه میخوام ۵۰۰ بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اگه کسی پدر مادرش فوت کرده باشه و بدونه همسرش راضی نیست از پول اون برای اموات خودش خیرات بده بنظرتون اموات این اگاهی رو دارن که مثلا دخترشون چرا براشون خیرات نمیده ؟

بچه ها اگه کسی پدر مادرش فوت کرده باشه و بدونه همسرش راضی نیست از پول اون برای اموات خودش خیرات بده ...

براشون قرآن بخوان خودت،ختم صلوات بگیر,مهمون که داری نیت کن برای شادی امواتت ،کمک به کسی می کنی بگو ثوابش برسه پدر و مادرم،حتی اگه آب دست شوهرت دادی بگو ثوابش برسه به پدر و مادرم .....اموات آگاه هستند عزیزم

براشون قرآن بخوان خودت،ختم صلوات بگیر,مهمون که داری نیت کن برای شادی امواتت ،کمک به کسی می کنی بگو ث ...

ممنونم وقت گذاشتی جواب کامنت منو دادی خدا خیرت بده ، اب دادن دست همسر خو میگن وظیفته ، دیگه چطور ثوابش بره برا اموات ؟ ...میگم مثلا اونا فکر نکنن من ب فکرشون نیستم یا دوسشون ندارم ، اتفاقا براشون قران میخونم فاتحه میفرستم یا مثلا نماز میخونم اما باز میگم کاش مثلا پول داشتم حداقل ی خرما میدادم براشون میدونم همسرم راضی نیست بخاطر همینم از همسرم نمیخوام براشون خیرات بده .....حتی با همسرم سر خاکشونم نمیرم چون تا دهنش تلخ شه فحش مرده میده دیگه دوس ندارم بیاذ سر خاکشون چون نمیذاره تنها برم سر خاک منم کلا نمیرم سر خاکشون 💔😔