2777
2789
چشممیشه تایپیکای اقتدار دادن به همسر من بخون عزیزم فکر کنم شوهرت درست بشه باهاتلیمتری پسرت کوچک بشه ...

مممنونم عزیزم. ولی دیگه نمیخواهم عاشقم باشه اون منو دوست نداره .چرا باید تلاش کنم براش ومن با تمام توانم برای داشتنش جنگیدم ولی وقتی با وقاحت بهم میگه من با کسی دیگه هستم چه تلاشی کنم برای ادم خیانت کار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مممنونم عزیزم. ولی دیگه نمیخواهم عاشقم باشه اون منو دوست نداره .چرا باید تلاش کنم براش ومن با تمام ت ...

دویست تومان هست

ارزشش را داره

من تبلیغ الکی نمیکنم

دلم واسه پسرت سوخت

کرنه ما خانمها پوستمون کلفت هست

دویست تومان هستارزشش را داره من تبلیغ الکی نمیکنمدلم واسه پسرت سوختکرنه ما خانمها پوستمون کلفت هست

بخدا اصلا برای پول اینا نیست .من دیگه توان جنگیدن تو دوتا جبهه بزرگ ندارم میخواهم فقط به فکر پسرم باشم .پریشب فهمیدم شوهرم خیانت میکنه رفته بود حموم شیتان وپیتان کنه که بره بیرون من شک کردم سویچ ماشینش برداشتم به بهانه انداختن آشغال رفتم پاین صندق عقب ماشینش گشتم یه دسته گل بود با یه عالمه وسیله که برای رابطه استفاده میشه بعد اوردم کوبیدم تو سرش گفتم این برای کیه اون نصف وسایل آشپز خونم شکوند منو دخترم زد .از وقتی دخترم ناراحت کرده ازش چندشم میشه گفته تا یه ماه دیگه میره از خونم منم تو خونه خودم میمونم با بچهام میخوام زندگی کنم .من اونو دیگه دوست ندارم که بخواهم تلاش کنم اون تو روزاهای سختم پشتم خالی کرد رفت با یکی دیگه

ولی عجب سرش آوردیکیف کردمشوعرت هیکلش درشته

نه ولی هرچی باشه مرد خب زورش ازم بیشتر درقابلمه پرت کرد خورد بغل صورتم منم چنتا سیلی بوکس زدم تو صورتش گلم نبرد رفت ولی دستام گرفته بود میکشید گردنم فشار داده هنوز درد میکنه من خودم زن ظریفی هستم ولی از اونجا که دیدم ادم بشو نیست هرموقع منو بزنه منم میزنم

منم دوتا بچه دارم ولی خب بچهام تو دنیای خودشونن نمیخوام با حرفام یا ناراحتیم بجگیشون خراب کنم

خب وقتی برا آدم نمیزارن،دو دیقه بخوام تنها باشم ۲۵ بار میگن مامان،یا گشنشونه یا درس دارن یا دارن اذیت میکنن هی باید بگم بچه بشین نکن دست نزن

دیگه وقتی برا خودم نمیمونه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب وقتی برا آدم نمیزارن،دو دیقه بخوام تنها باشم ۲۵ بار میگن مامان،یا گشنشونه یا درس دارن یا دارن اذی ...

دقیقا ولی امروز دلم خیلی گرفته بود پسرم برده بودم حموم با دیدن بدنش حالم بد شده احساس تنهای شدید دارم هرکاری میکنم حالم خوب نمیشه

گهگاهی میام سایت

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌