دوتا پیام ازش ببینید اولی بهتون ثابت میکنه چطوری به تمیزی و زنانگی من گیر میداد دومی حرف سه سالش هست که تو سلیقه نداری و اینا دلمو زدی دوماهه تمام گفت طلاق توافقی میخوام یه میلیارد هم میدم برو منم تحمل میکردم آخرش دیدم هزارتا درد گرفتم از فشار عصبی حالا این دوتا رو ببینید قضاوت کنبد
ارزش که نداره ولی باید از کفش بره که همچین بی ضرر و زیانم نمونه
تو نگیری میره خرج یکی دیگه می کنه پروارتر میشه
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اونم چون کارمند بانکه مهریه اجرا باشه نمیتونه یه وام بگیره دیگه داره خودشو راحت میکنه بلده نگران نبا ...
من نگران نباشم!😄عزیزم تو اون پولو بگیری یا نگیری چه فرقی بحال من داره مگه من بخیلم یا حسودم وا..اتفاقا انشالله که بتونی بگیری یه زن بدون مهریه اگه بخواد مستقل زندگی کنه بعدا خیلی سخت میشه براش
اینقدر اعتماد به نفستو ضعیف کرده که خودتو در مقابلش هیچ میبینی
چرا بهش گفتی ۱۰۰ نبودم ۷۰ که بودم
باید بگی من صدم تو اگه غیر از این فکر می کنی زیادی تو هپروتی
تو هی به حرفاش پر و بال دادی اونم سرش گیج رفته
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ازش جدا شو مشخصه داره بهانه میاره برا اذیت کردنت میخواد خودت ذله شی و بری بعدم همه جا بگه زنم خودش رفت همه تقصیراتم بندازه گردن تو. پولتم تا قرون اخر ازش بگیر خودش مرد زندگی نیست باید بهاشم بپردازه