2777
2789
عنوان

این خانوم به نظرتون بددل و شکاکه

193 بازدید | 18 پست

خانومی که تو جلسه خواستگاری به عنوان معیار اول چشم پاک بودن رو عنوان میکنه و میگه دوست ندارم بقیه پشت همسرم بگن چشم چرونه و شخصیت هر مرد از سرچای اکسپلور اینستاش معلومه

و میگه که ارتباط با همکار زن چه چت چه تلفن چه کاری تا حدی که صمیمیت و استیکر قلب و گل نباشه و تبریک ساده مراسما باشه اشکال نداره

ولی خوب میگه که زن و شوهر باید یه حریمی داشته باشن و اگر بخوام تو اتاق در بسته که همسرم هست وارد بشم در میزنم و اجازه نمیذم به تلفن همراه و وسایل شخصیش دست بزنم علاقه ای هم به دونستن مسائل خانوادگی خانوادش ندارم به من مربوط نیست و اگر چیزیو مخفی کنن از زندگیشون ناراحت نمیشم

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نه هیچ ربطی به بددلی و شکاک بودن نداره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منطقیه

مرسی 💝💝💝

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نه هیچ ربطی به بددلی و شکاک بودن نداره

💝💝💙

خب درست میگه

حالا مگه اون آقایی که خاستگاریشون رفته دلش میخواد خانمش بعد ازدواج پیامک بازی کنه با دوستو همکاراش

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

شخصیت ادما از سرچ اینستاگرامشون مشخص میشه :/

منی ک اینستام فقط لباس و اشپزی و شیرینی پزیه شخصیتم چجوریه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

شخصیت ادما از سرچ اینستاگرامشون مشخص میشه :/منی ک اینستام فقط لباس و اشپزی و شیرینی پزیه شخصیتم چجور ...

زن زندگی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

نرماله و موافق بودم به جز قسمت تلفن همراهزن و شوهر هیچ حریم خصوصی تو گوشی همراهشون ندارن و باید این ...

چرا ؟