2777
2789
عنوان

لطفاً نگید به ما زن ها ظلم شده تا وقتی که

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست
من اصلا قبول ندارم چون طرف همجنس منه هرکار بکنه حق داره نه!!!!

اصلا بحث حق دادن یا حق ندادن نیست ، همه این موقعیت ها و ناراحتی ها و خشم ها برای وقتی هست که مردم عملا هیچ اشتباهی نمیبینن ! اینجا بحث قضاوتِ همجنس هست عزیز دلم .

.

مثلا وقتی افراد راننده خانم میبینن چرا باید ناراحت باشن یا فحش و ناسزا بدن ؟ اون بدبخت که فعلا کاری نکرده که حق بدیم .

.

بحث اینه که حمایت کنیم و عادی رفتار کنیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه جنس مرد رو که قرن ها تو بازار کارند رو دارند با جنس زن که تازه پاش بازشده و تازه داره تجربه ...

اصلا ربطی به سابقه کاری نداره دوست من

اتفاقا منی که سابقه هجده سال تدریس تو دبیرستان و کنکور رو دارم با یک آقایی که تازه سه ساله از دانشگاه فارغ التحصیل شده اینجوری با این ادبیات مقایسه می کنند

نه مقایسه بر پایه سواد و تخصص بلکه بر اساس جنسیت و هیچ چی دردناک تر از این است

من اصلا کاری به اساتید مطرح کشوری ندارم ، ولی معلم خانم صد هیچ از مرد بهتره .آقایون معلم معمولا کیلو ...

واقعا درست میگین

ولی اون اساتید مطرح کشوری هم در حوزه کنکور از مافیای کنکور که اتفاقا همشون آقا هستند و اصلا به خانم ها اجازه ورود و برند شدن نمیدن اومدن

آقایون به شدت پشت هم دیگه هستند

به هیچ وجه اجازه ورود زنان رو تو رده های بالای شغلی نمیدن

چون جامعه مردسالار هست

بحث کنکور که اصلا بماند که باز هم معلم های خانم خیلی بهتری قطعا از اون معلم های مطرح کشوری وجود داره

اصلا چه جوری میشه که تو تمام دروس همه معلم های برند کشوری مرد هستن یعنی یک زن هم نیست که بتونه مثل اینا درس رو توضیح بده واقعا خنده دار

تو مشاغل دیگه هم همینه زنها همیشه در حد متوسط نگه داشته میشن چند تا شرکت اداره و سازمان وجود داره که مدیرانش و کارمندهای رده بالا خانم باشند یا لااقل تعداد خانم های مدیر به اندازه درصد کل از خانم های اون اداره باشه

چند تا وزیر زن داریم ؟

چند تا شهردار زن داریم ؟

در صورتی که زن ها از نظر تحصیلی سال های زیادی از مردها جلوتر زدن و نشون دادن تو درس خیلی بهتر از مردها هستند

ولی چقدر از عناوین بالای شغلی برای ما هست

این واقعا تاسف داره

و تا حرف هم بزنی میگن مردستیزی

مرد ستیزی وجود نداره

به نظرم با توجه به قوانین طرز فکر آدم ها فقط زن ستیزی وجود داره همه زن ستیز هستند به غیر از ماها که دنبال حقوق برابر هستیم و فمنیست هستیم که زن ستیزی نداریم و دنبال حقوق برابریم

واقعا درست میگین ولی اون اساتید مطرح کشوری هم در حوزه کنکور از مافیای کنکور که اتفاقا همشون آقا هستن ...

دقیقا .

تا وقتی خودمون پشت همدیگه نباشیم و حمایت نکنیم کسی اینکار رو نمیکنه .

اعتماد به نفس و زیاده خواهی تو آقایون موج میزنه ، در حالی که یک خانم چند صد برابر بهترش ، اون اعتماد به نفس رو نداره چون مدام از طرف دیگران سرکوب شده .

آقایون فلسفه "بخواهید تا به شما داده شود" رو خوب یاد گرفتن و حذف رقیب هم از همون قدیم الایام بلد بودن ، این باعث شد تو یک بازه زمانی رو کار بیان و جا باز کنن .

الان هم با دلایل غیر قانع کننده مثل *زن کار کنه و دنبال پول باشه ، ظرافتش رو از دست میده* میان اراجیف تو فضای مجازی منتشر میکنن که جلوی پیشرفت نسل جدید رو بگیرن .

اما زیاد نباید نگران این قضایا باشیم ، نسل جدیدی که من دیدم (حداقل تو کلاس ما) هرکدوم یک رگ فمینیست دارن و میدونن چجوری حقشون رو بگیرن .

سلام چطورید

من یه سوال داشتم برای رفتن به روانشناسی از تجربی بریم یا انسانی؟

میخواستم تغییر رشته بدم به انسانی ولی گفتن از تجربی راحت تره و با معدل خوب و کمی زدن در کنکورش میشه قبول شد ولی تو انسانی چون رشته تاپ هست سخته رفتن بهش