2777
2789
عنوان

هزینه بلوند کردن موهام شده پنجاه میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 9201 بازدید | 217 پست

خب جای مناسب تر برو، من که اصلا دلم نمیاد ۵۰ تومن پول رنگ مو بدم اتفاقا منم دو ماه دیگه میخوام بلوند کنم دنبال هیرکالریستم

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب جای مناسب تر برو، من که اصلا دلم نمیاد ۵۰ تومن پول رنگ مو بدم اتفاقا منم دو ماه دیگه میخوام بلوند ...

عزیزم هر جا رفتم بهم گفتن ۴۵ یا ۴۳ اینا کمتر اصلا نگفتن ولی خب کار اونا زیاد معروف نیست ولی این ارایشگره خیلی معروفه و تضمین میده بهم که همون رنگی و سالم باشه موهام

Memories pass away, what matters is which ones last.

چیکارش دارید هعی فیکه فیکه عملیه.

مشخصه که عملی نیس و خودشه انگار شما میخواید پول موهاشو بدید.😄

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

عزیزم هر جا رفتم بهم گفتن ۴۵ یا ۴۳ اینا کمتر اصلا نگفتن ولی خب کار اونا زیاد معروف نیست ولی این ارای ...

اره خیلی گرون شده اکثرا هم منطقه ۱ هستن پول خون میگیرن ، حالا من یکی سمت باملند پیدا کردم کاراش خیلی قشنگه هنوز قیمت نگرفتم،

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

اره خیلی گرون شده اکثرا هم منطقه ۱ هستن پول خون میگیرن ، حالا من یکی سمت باملند پیدا کردم کاراش خیل ...

لامصب مو بلوند از عمل کلیه گرون تر شده😂😂😂

Memories pass away, what matters is which ones last.