2777
2789
عنوان

خیای بدید خیلی زن ستیزین

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقابدتر از همه معرف ها هستن یه جوری مدافع معیارای پسران که آدم دهنش باز میمونهولی ما دخترا از نظرش ...

کسی به معیار دخترا کار نداره این خانوم شغل بقیه رو مسخره کرد

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

حرفت حقه. من خونواده ام هممون هم تحصیلات دانشگاهی داریم هم با فرهنگ . به یکی ازدواج کردم که نسل جدیدشون هم درس نمیخونن. فرهنگشون صفر. بچه هاشون فحشهایی میدن برا ما قفله. عقیده دارن عروس باید خفه خون بگیره .

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

زن ستیزی هم از اون حرف هاست ها.... توی دهن همه افتاده زن ستیز، زن ستیز

راجع به قسمت اول حرفت که پسرای سن بالا دختر جوان میگیرن ، از اون طرف هم ببین، پسرا میگن اون موقع که جوون بودیم زن میخواستیم، دختر نمیدادند که خونه نداری ماشین نداری..... حالا که عمر گذاشتم به دست آوردم حق دارم منم زن جوان بخوام

بیشتر اونا که زورشون میاد یا مردای بی پول و بی سوادن که تو این سایت اسم زنونه دارن ، یا زن های بی پو ...

تو اون تاپیک بودی میدونی جریان چیه که نظرمیدی؟؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
انگار گناه مردم میگم پول و شغل مهمه برامبنظرم لول ادمهارو شغل تعیین میکنه! پس لول ادم چی تعیین میکنه ...

بعضی دخترا هم کار رو خراب میکنن که بها میدن به این سبک حرفا

من چندتا خواستگار آشنا داشتم واقعا در شان خودم نبودن چند وقت بعد با دخترای خیلی خوب که واقعا از سرشون زیاد بودن ازدواج کردن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
۴ساله جدا شدمبالای ۵۰ تا دیت داشتمبالای ده تا خاستگار از هر قشرییکیش به من بی احترامی نکردحتی به روم ...

چه قدر بعضی خانوما چندشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿