atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 عنوان یه مغازه رفتم خرید 82 بازدید | 13 پست فروشنده ها(چه زن و چه مرد)اسلا زیبا که نه یه چیزی فرغتر از اینا بودن من تا قبل از امروز فکر می کردم قیافه متوسطی دارم الان حس می کنم زشتم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت دیروز | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 اصلافراتراز دست کیبوردم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
شهریار0 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 5064 آخر هفته ها برو کافه های شهر اصلا چقدر همه خوشگلن و تیپای به روز دختر پاییزم🍂
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 آخر هفته ها برو کافه های شهر اصلا چقدر همه خوشگلن و تیپای به روز نه ببین کلا تا حالا مثل اینا ندیده بودم اصلا یه چیز دیگه بودن😂🥲ادرس بدم بری دید بزنی(دید زدنی هستن) او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 چرا من هیچوقت یه همچین حسی نداشتم نه ببین کلا گفتم کل فروشنده ها چه زن و وه مرد سطح زیباییشون فراتر از حد جامعه بود او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
شهریار0 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 5064 نه ببین کلا تا حالا مثل اینا ندیده بودم اصلا یه چیز دیگه بودن😂🥲ادرس بدم بری دید بزنی(دید زدنی هستن ... تهرانه؟ آره بده 😁😂 دختر پاییزم🍂
mobina8020 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 409 نه ببین کلا گفتم کل فروشنده ها چه زن و وه مرد سطح زیباییشون فراتر از حد جامعه بود خب من اصلا یه همچین چیزیو حس نمیکنم اتفاقا بنظرم همه فروشنده ها کاملا معمولی و متوسطن
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 خب من اصلا یه همچین چیزیو حس نمیکنم اتفاقا بنظرم همه فروشنده ها کاملا معمولی و متوسطن خب گفتم فقط این مغازه وگرنه بقیه مغازه ها رفتم همچین حسی نداشتم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 تهرانه؟ آره بده 😁😂 نه نیس او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
mobina8020 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 409 خب گفتم فقط این مغازه وگرنه بقیه مغازه ها رفتم همچین حسی نداشتم داری میگی کل فروشنده ها بعد الان میگی فقط این مغازه ؟
مینو_دختر_آقافرهاد عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3268 من هر وقت جانبو و کوروش میرم همین حس رو دارملعنتی ها چقدر خوشگلن انگار مدل های ویکتوریا سکرت رو آوردن فروشنده جانبو بشن 😂
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 داری میگی کل فروشنده ها بعد الان میگی فقط این مغازه ؟ کل فروشنده های این مغازه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 من هر وقت جانبو و کوروش میرم همین حس رو دارملعنتی ها چقدر خوشگلن انگار مدل های ویکتوریا سکرت رو آورد ... نه من اونجا هم رفتم ولی اینا بهتر بودن او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت