2777
2789
عنوان

بنظرتون بد گفتم❓❓❓

52 بازدید | 11 پست

به دوست پسرم گفتم که خواهرم مامانم گفتن پسر بی پول به درد نمیخوره تهش گفت تو ازدواجم کنی با من میگی فلانی رو نگاه والا چرا فکر میکنه زندگی همش عشق علاقس؟ میگه کسی مالی فکر کنه منو کارت عابر بانکی میبینه؟ یعنی زندگی بدون پول مگه میگذره؟ وقتی پول یه اجاره خونه نداشته باشی یه خونه اجاره کنی هشتت گرو نه ات باشه!! گفتم من مالی برام مهمه عشق عاشقی اولشه بعد گفتم من دوسال بزرگ ترم تو حالا حالا ها وقت داری تو بشه 40سالت هیچ وقت نمیگن بهت پیر پسر ولی به من میگن پیر دختر ما واسه یه قرار باباش وکیل وصیمونه نه خداروشکر پشتوانه مالی داره بیشتر خودش پشتوانه س گفت برو شوهر کن تو پولکی هستی نه پس بمونم حسرت همچیو بزاره رو دلم حتی منو یه کافه نبرده میگه کافه برو نیستم فقط منو برده پارک وکوچه خیابون یه بار گفت که تو لیاقت نداری ببرمت کافه رستوران دیشب بحثمون شد سر اینکه خیلی پولی برو نمیخوری گفت خوردم کردی والا منم گفتم الان خورد شی خیلی بهتره تا آیندمون داغون شه وقتی یکی پول نداره ومیگه قصدم رابطه جدیه یعنی ازدواج یعنی حالا بشین ببینم چی میشه 🙃🙃🙃🙃تهش ممکنه بره با دختر مامان پسندش

بعد گفت هیچ وقت علاقت بیشتر من نبود والا چرا باید عاشق کسی بشم که تهش معلوم نیست چی میشه؟؟؟

چرا همیشه پسرا یا بی پولن یا پولدار نگیریا بد اخلاقن وپولدار

چرا یه نرمالش پیدا نمیشه شاید من دلم بخواد زودتر ازدواج کنم اون بخواد ده سال دوست بمونه چرا آخه وقتی پسرا اه ندارن میان تو زندگیت؟؟؟ بعد میگن قصدمونم جدیه؟ میلم داره مثل چی پایدار باشم منم گفتم همونجوری که مامانت قوانین میزاره ماهم قوانین داریم گفت مامانت فکر میکنه ما گدا وندید پدیدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طرز فکرت اشتباه و با این طرز فکر دنبال شوهر نباش اولا اینکه تو این دوره پیردختر چه حرفیه رفتی به یارو زودی مگه عهده بوقه😐دومیم اینکه تو که دیدی بی پوله به قول خودت هشتش گرو نهشه نمیرفتی تو رابطه باهاش مگه چاقو گزاشتن زیر گلوت بعدم منظورتو خیلی بد گفتی هعی زدی تو سرش تو پول نداری انتظار داری خوبم برخورد بشه باهات😑😑😑😑

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

طرز فکرت اشتباه و با این طرز فکر دنبال شوهر نباش اولا اینکه تو این دوره پیردختر چه حرفیه رفتی به یار ...

اتفاقا مامان من خیلی فشار میاره که ازدواج کنم میگه باید به فکر باشی

اتفاقا اون موقع پول داشت الان رفته دومیلیارد جنس گرفته اصلا نمیگه کی میشه برسیم بهم منم دوسش دارم

اتفاقا اونم همیشه میگه تو غر میکنی تو بحث میکنی دخترای دگم اینجوری میکنن؟

یه قرار ساده رو خانوادش تعیین میکنن

اتفاقا مامان من خیلی فشار میاره که ازدواج کنم میگه باید به فکر باشی اتفاقا اون موقع پول داشت الان رف ...

مگه مادرت هرچی بگه توعم باید اطاعت کنی از حرفش اون پسره ام معلومه عاشقته ولی انقدر بد باهاش صحبت کردی دلشو زدی

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

مگه مادرت هرچی بگه توعم باید اطاعت کنی از حرفش اون پسره ام معلومه عاشقته ولی انقدر بد باهاش صحبت کرد ...

خب اونم از باباش اطاعت میکنه

رسیدن ما با این گرونیو بی پشتوانه ای راحت نیست به قول معروف چاکمون میدن بعد