2777
2789

درکنار رژیم و ورزش دارم استفاده میکنم روزی دوبار یک ساعت بعد ناهار و شام من یبوست داشتم انگار شکممو شل کرده معذرت میخوام ولی هی دارم اسهال میرم عادیه ؟

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجا میندازی؟

منظورم اینه که میخورم

دوستم حالم بد بودنی به ترکی بهم میگه فلان قرصو بندازی حله منم حواسم نبود همونو ترجمه فارس کردم 😂

شما استفاده کردی ؟

نه من مدل دیگه میخورم ولی اشتهام کمترنشده،گلاب به روت اسهال نشدم🤢🤢🤢🥴🥴

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

نه من مدل دیگه میخورم ولی اشتهام کمترنشده،گلاب به روت اسهال نشدم🤢🤢🤢🥴🥴

رفتم الان نظر کاربرای دیجی کالارو خوندم گفتن که اگه سرویس بهداشتی دم دستتون نیست نخورید انگار برای همه اینجوری ورودیه بدنو خروجیش یکیه اینجوری لاغر میکنه

رفتم الان نظر کاربرای دیجی کالارو خوندم گفتن که اگه سرویس بهداشتی دم دستتون نیست نخورید انگار برای ه ...

اهان،سیب سلامت داره؟

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اهان،سیب سلامت داره؟

اره سال پیش که رفتم دکتر تغذیه یکی اینو بهم معرفی کرد برای کنترل اشتها اسلیم لست معرفی کرد اونم خوب بود معجزه نمیکرد ولی یکم جلوی اشتهارو میگرفت

اره سال پیش که رفتم دکتر تغذیه یکی اینو بهم معرفی کرد برای کنترل اشتها اسلیم لست معرفی کرد اونم خوب ...

منم دارم اسمش اسلیم هست ولی یادم نیست اسلیم فیت

اسلیم لست