2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار ملخ تخم لیاخوف را خورد

ای کاش از او نواده ای باقی بود

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

مهریه داره هی کم رنگ کم رنگ تر میشه تا وقتی که همین مردا برش دارن

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

مگه مهریه فقط سکه اس؟خونه زمین ماشین

همون ۱۴میشه بالای ۲میلیارد که با حقوق کارمندی خیلی ها نمیتونن پرداخت کنن

اونی هم که پولداره صد تا چیز دیگه مهر میکنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دخترهای ما قوی تر از این حرفهان که مهریه براشون مهم باشه.در عوض مهریه خیلی حقوق دیگه رو میگیرن ضمن ع ...

همیشه گفتم و میگم علاوه بر سکه سعی کنن ملکی چیزی بنام بزنن

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
یه مشت نر واسه خودشون قانون تصویب کردن

آخ آخ ک دلم آتیشه آتیش

نگاه کردم دیدم تعداد نماینده های مرد خیلی خیلی بیشتر از خانم ها بوده ک رای دادن فکر کنم ۱۱ تا نماینده ی زن فقط رای دادن بقسشون همه مرد بودن

تا وقتی سکوت کنیم وضع همینه

اگه از اول میریدیم دهن اینا اینطوری نمیشد

من که دیگه با این وضع ازدواج نمیکنم چرا قوانین دیگه رو به نفع زن تغییر نمیدن الان آورده مردها چیه تو زندگی؟ زن ها تو شغل و درآمد بهتر شدن مدام هم زر میزنن زندگی سخته زن هم باید حقوق داشته باشه بچه آوردن و بزرگ کردن هم با ماست پس اینا چیکار میکنند چی میارن؟فقط 🍆 کوچیکشونو؟

همیشه گفتم و میگم علاوه بر سکه سعی کنن ملکی چیزی بنام بزنن

دقیقا سکه رو کی داده و کی گرفته

خدا ادمو نصیب ادم بد نکنه حاضری دستی هم بدی فقط در بری

مهریه ملک در نظر گرفته بشه نقد و حاضر خیلی بهتره اما خب من خودم الان مرد باشم یسری از زنا هم کارایی میکنن ک ادم نمیتونه خونشو بنام اونا کنه واقعا ترسناکن