2777
2789
عنوان

تجربه مصرف آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
من آلپروزلام میخورم ۱۸ سالمه ینی کاش بمیرم خستم

چرا؟ انقد زوداین داروها میخوری ؟

استرس کنکور داری؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چرا؟ انقد زوداین داروها میخوری ؟ استرس کنکور داری؟

کلا استرس همه چی

خونوادم مخصوصصصااا

خیلی محدودم همش حبسم افسردگی گرفتم

رفتن تو ی رابطه اشتباه و بدترین ضربه هارو خوردن

بدبختی همه چی

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا استرس همه چیخونوادم مخصوصصصاااخیلی محدودم همش حبسم افسردگی گرفتم رفتن تو ی رابطه اشتباه و بدترین ...

از رابطه بیرون بیا

فضابرا خودت خوب کن حرف منفی،سعی کن،اهمیت ندی

این داروهابرات زوده،،،یکم احساساتت روکنترل کن ،به مغزت استراحت بده

باخاهر یادوست کسی که اعتماد دارن بهش بروبیرون

اگر فکر دانشگاه نیستی،،بروآرایشگری،خیاطی که نزدیکه خونتون چیزی یادبگیر هم وقتت بگذره و هوابخوری،هم درآمدی باشه و،،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

استرست رو را اصلاح مزاج درست کن عزیزم داروهای روانپزشکی داغونت میکنه

نتونستم .۲۰ساله .هر چند سال یکبار استرس و اظطراب وحشتناک میگیرم جوری که دلم مرگ میخواست ولی دکتر نمیرفتم مدام با خودم کلنجار میرفتم دکتر نرم.دفعه قبل حال رو حی افتضاحی پیدا کردم یکماه گریه میکردم .خونه و زندگی تعطیل تا این که رفتم دکار و آسنترا داد.خوب جواب گرفتم .۹ ماه هم بدون دارو خوب بودم تا این که دیدم خفیفتر داره برمیگرده .ازترس شدیدتر شدنش دوباره شروع کردم .واقعا میترسم به اون روزهای جهنمی برگردم

من آلپروزلام میخورم ۱۸ سالمه ینی کاش بمیرم خستم

عزیزم آلپروزلام تسکین موقت هستش و اعتیاد اور .حداقل داروهایی مثل آسنترا یا سبتالوپرام یا فلوکستین طولانی درمان میکنه و میشه ترکشون کرد .حداقل برو دکتر بزار بهت دلروی مناسب بده

نتونستم .۲۰ساله .هر چند سال یکبار استرس و اظطراب وحشتناک میگیرم جوری که دلم مرگ میخواست ولی دکتر نمی ...

منم تقریبا مثل شما بودم

استرس شدید و افسردگی

اما طب سنتی نجاتم داد

غلبه سودا دارین شما هم که باید از بدنتون دفع بشه

طب سنتی با سواد نه هرکسی

توی نت هم علایم غلبه سودا رو سرچ کنید

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠