2777
2789

اینقدر دلم شکست... 🥲

مامان و بابام میگن موقع درس خیلی اذیتشون کردم، چون از درس متنفر بودم. بابام میگه حتی نمیتونستی یه نقاشی ساده بکشی، و مامانم میگه تو هیچی نمیشی، به هیچچیز علاقه نداری.

به دو تا خواهرم اینقدر ارزش میدن، اما من توی دوازدهم تجدید آوردم و از همون موقع مدام سرزنشم میکنن. هر بار همون حرفها رو میکوبن توی سرم من درسم متوسط بود مامانم خیلی با حرفاش دلمو میشکنه همش میگی تو مثل یه خانه دار میشی تو هیچی نیستی ... هعییی اینقدر این حرفو زدن میترسم یه هنریو شروعکنم میگم اگه نتونم چی 😔💔

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌من🥹🫁https://daigo.ir/secret/21761993846

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهشون بگو با این آیه یاس خواندن شما قطعا چیزی نمیشم تا شمارو دارم چه احتیاجی به دشمن دارم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه تونستی چی؟ اگه بهشون نشون دادی که تو بهتری چی؟ آدمی که پخمه باشه و هیچی نشه از کلاس پنجم دبستان بالاتر نمیاد اینو یادت باشه همیشه، حالا یه هنری درسی چیزی شروع کن (بدون اینکه کسی رو متوجه کنی) شاید که نه به احتمال زیاد موفق میشی امتحانش کن

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

😔😔😔خدایا قصور ما مادر هارو در حق بچه هامون ببخشعزیزم مطمئن باش خیلی توانایی داری اصلا حرف مادرت ا ...

عزیزم تو لین 19سال این حرفارو بهم زدن منم دیگه میترسم یه غذا درست میکنم تعجب میکنن خیلی اذیت میشم اعتماد به نفس ندارم

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌من🥹🫁https://daigo.ir/secret/21761993846

اونا اینارو میگن که مثلا یه تکونی بخوری و غیرتی بشی و کاری برا آیندت بکنی

اما متاسفانه مثل خیلی از پدر و مادرا راه درستش نمیدونن

خودتو جمع و جور کن و یه مسیر انتخاب کن و تلاشت بکن

بالاخره راهت پیدا میکنی به شرطی که بیخیال نشی، انگیزه از دست نده، باور کن اونا هدفشون چیز دیگه ای هست

من رو چی میگید رشته درسیم گرافیک رایانست شدیدا بهش علاقه دارم.مامانم که هیچی نمیگه ولی بابام بهش میگم من دکترا میگیرم بعدمیرم سربازی میگه تو همش سگ و گربه میکشی دیپلم هم به زور میگیری.

یاد خودم افتادم.بابام از ۸ سالگی بهم مدام میگفت خنگ بارها خواستم خودمو بهش ثابت کنم و مامانم همیشه میگفت تو مغزت نمیکشه درس بخونی درحالیکه اون زمان من شاگرد ۱ تا ۳ بودم و نمونه قبول شدم ولی با حرفاشون حالم رو بد میکردن و منم ناامید واقعا هیچی نشدم.درحالیکه من پشتکار عجیبی داشتم اگر فقط یکم حمایت کلامی میشدم الان جایگاه دیگ ای داشتم. تو همون زمان داداشم رو خیلی تحویل میگرفتن و با اینکه درس نمیخوند میگفتن باهوشه و...

کاری به حرفاشون نداشته باش خودت سعی کن ویدئوهای انگیزشی نگاه کن و برنامه ریز و اگر هزینه ای هم لازم داشتی بگو نهایت نمیخرن ( من خجالت میکشیدم بگم و بعدها گفتن میخواستی بگی ...)

👊

مامان من امروز همینم بهم گفت فقط خونه هستی وقتو تلف میکنی اخرشم هیچی نمیشی بقیه فکر میکنند تو خونه داری میخونی و....

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی