2777
2789

یه نفر هست خیلی دورت میچرخه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلنده قدش و مرده دوستت داره ولی بلد نیست ابراز کنه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

آره عزیزم من بلدم قهوه دم دستت هست

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

همین؟

یه چی تو ذهنم امد گفتم نمیدونم درسته یا نه

راجب کیس احساسی منم میگی؟

من همینجوری گفتما 😃😁😁

بدون تجربه

قدش نسبتا بلنده و موهاش مشکیه پوست گندمی و سبزه طوره

میشه برای منم بگیری اگه میتونی خیلی حالم بده

من همین جوری میگم عزیزم

تو کارت عجله نداشته باش و خیلی خودتو درگیر نکن صبور باش

نه متاسفانه 💔

اگه قهوه بخوری بعد عکس داخل استکان رو بزاری میتونم فالت رو بگیرم

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.