سلام خانما خوبین من دیابت نوع یک دارم دومین بارداریمه دوسه روزه متوجه شدم دخترم هفت سالشه الان دنبال یه دکتر خوب میگردم که اولا باحوصله باشه دوما مریضارو باهم نبینه بعدشم کاربلد وحرفه ای باشه کمکم میکنید
دکتر لیدا گروسی خوبه اخلاقش. شاگرد دکتر محمدیان هستش
مرسی عزیزم شما پیشش رفتین مریضارو که باهم نمی بینه من تعریف دکتر سلطانی وکاظمی ودبیری روهم خیلی شنیدم ولی میگن مریضا رو باهم می بینه من پیش سلطانی قبلا رفتم دونفر میرن داخل ادم خجالت میکشه حرف بزنه
عه چقد خوب مرسی عزیزم خیلی استرس دارم سر دخترم زایمان زودرس هم داشتم
بری متوجه میشی من اصلا پیشش استرس نداشتم ولی پیش بقیه دکترا کلی استرس میکشم. حتی یه قرص برای من منشی خودش زنگ زد گفت دکتر گفته آروم آروم کمش کن تا این تعداد قطع کن تا چند هفته بیشتر برام خطرناک بود خوردنش. چون قبلش دکتر من کسی دیگه بود قطع نکرده بود برام ای وی اف شده بودم
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
دکتر پروین تدین هم خوبه، تکی ویزیت می کنه، به شدت خوش اخلاق و با حوصله. با تجربه هم هست.
مرسی عزیزم باور کن این تکی ویزیت کردن شده واسه من یه معظل بزرگ😅 چون من دیابت نوع یک دارم اصلا راحت نیستم پیش کسی دیگه به جز دکتر اینو مطرح کنم اصلا چیز مهمی نیستا برام چون کنترل شده اس ولی چون آگاهی نسبت به اینجور چیزا کمه یه جوری به ادم نگاه میکنن ادم معذب میشه🥲