2777
2789
عنوان

یک حسرت بزرگ دارم

148 بازدید | 16 پست

اینکه چرا نخوندم و قبول نشدم

الان مخام بخونم ولی حس میکنم دیره نمیدونم چرا اینقد بی غیرتم کمکم کنین مامانم همش داره سرکوبم میکنه حس خوشی ندارم با اینکه متاهلم😭

به امید ارزو های قشنگمممم

بخون دوباره تلاش نزار حسرت بمونه

و فقط تو نیستی که نتونستی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هدفم معلمیه

بخون میتونی کمتر بیا نی نی سایت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ابجی رشتت چیه ؟ چندمی ؟ من انسانی دهم هستم بعد بچه ها توی کلاسمون هیج کس درس نمی خونن هروز صفر میگریند تو شهر هم هستیم مدرسه هم مدرسه ی خوب و شناخته شوده ای منم دل سرد شودم درس نمی خونم اصلا انگار کشش ندارم به کتاب

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

منم مث تو ام دارم شرایطتو اوکی میکنم بخونم .. شده از ساعت مطالعه ی پایین شروع کن بخون ولی بخون .. میتونی از تلگرام فیلم موسسه ها رو ببینی کتاب تستم اگه تونستی بخر اگرم نتونستی پی دی افشو ببین

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

چیکا کنم بنظرت؟🥲

از الان برنامه لچین بشین بخون دبیر های پیشنهادی من فیزیک قضاتی یا یحیوی شیمی فراهانی ریاضی کرمی زیست فرهمندنیا ک تو تلگرام سرچ کنی میاره از الان نهاییا رو هم جدی بگیر باید دینی دهم یازدهم هم اون درس هایی ک گفتن و بخونی تو گوگئل سرچ کن بدونی کدوماش و کتاب مهارت معلمی سه فصل اولو باید بخونی ک فعلا حالا از الان نمیخواد اینو شروع کنی .. هوش و استعدادم هس ک نمونه سوال خاصی نداره .. تستم هر روز بزن

با فیلم میشه نتیجه گرف؟

بستگی ب خودت داره اگه دوس داره خودخوان بخون اگرم نه ک ویدیو ببین ولی ویدیو ب تنهایی جواب نیس باید تستم بزنی