2777
2789
عنوان

خانم های ساکن تهران

49 بازدید | 7 پست

بین این فروشگاه های زنجیره ای کدوم فروشگاه قیمت خوب و مناسب هست ؟

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی بین کوروش و جانبو و شهروند؟ کوروش یا همون اکالا خوبه،با تخفیفهشهروند هم برای خرید حضوری خوبه

شهروند کامله ولی تخفیف روی جنساش خیلی کمه

بنظرم گرونترینه

حضوری میخوام خرید کنم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

من از اکالا و اسنپ و دی جی خرید میکنم

حضوری میخوام خرید کنم

جت و اکالا

حضوری میخوام خرید کنم

شهروند کامله ولی تخفیف روی جنساش خیلی کمه بنظرم گرونترینهحضوری میخوام خرید کنم

کوروش حضوری هم داره

اکثرا تخفیف های خوبی میذاره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی