2777
2789

خانوما من و مادرم تو خونه مادربزرگم زندگی میکنیم پدرم هم سال هاست از ما جدا شده کلا حتی به سختی میشه پیداش کرد معلوم نیست کجاست خونه هم زیاد جای درست درمونی نیست وسایل پذیرایی هم هیچی نداریم همه چیز رنگ و رو رفتس همسرم خانوادش شرایطشون کلا از ما خیلی بهتره حالا امسال اولین یلدای منه از حالا بهم گفتن که میخوان کادو بیارن تازه با خاله و برادر و خواهرش و همه اینا میخوان بیان خواستگاری منم کلا خصوصی بود فقط پدر مادرامون بودن بعدش با همه خانواده رفتیم محضر و بعدشم رستوران یعنی خونه ما تا حالا نیومدن توروخدا بگین چیکار کنم واقعا داغونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بالاخره که چی؟؟مگه نمیان ؟؟بهتر نیست همون اول کار همه چی مشخص شده باشه که بعدا مشکلی پیش نیاد؟؟

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب بالاخره که چی؟؟مگه نمیان ؟؟بهتر نیست همون اول کار همه چی مشخص شده باشه که بعدا مشکلی پیش نیاد؟؟

بعداً هیچ مشکلی پیش نمیاد همسر من و پدر مادرش اوکین بقیه هم لزومی نداره بدونن و ببینن

مشکلم همسرم نیست با اونو پدر مادرش اوکیم نمیخوام بقیه بیان اینجا اونا شرایط منو نمیدونن

خب به شوهرت بگو که به این دلیل نمیخوای خوانوادش بیان دیگه

من حال خودمم ندارم مشتی.

آخه تا کی؟ بالاخره که خونتونو میبینن عزیزم

نه بالاخره نمیبینن اگه این مناسبت های مزخرف تموم بشه ما دوتا شهر مختلفیم خونه خودم هم که برم که دیگه چی بشه با خودم رفت و آمد کنن چه برسه خونه پدر مادرم

یه پولی جور کن یه خونه اجاره کن خونه مبله معمولی

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥