2777
2789
خب بهرحال حواست باشه دیگه ، همینکه آزمایش بردی و ابنا خوبه لاغری زیاد مهم نیست ، قد مهمه من خودم قدم ...

واقعا درکت میکنم قشنگ میفهمم چی میگی منم دقیقا مثل تو اصلا از زندگی لذتی نمیبرم شبو روز میشینم بببینم یه قاشق غذا می تونم بریزم تو دهن اینا

همه زندگیم شده همین

بزرگه ۴ سالشه ۶ سانت قد کم داره و متاسفانه یکی دو نمودار کم داره

دقیق نمیدونم

وزنشم همین طور ۴ کیلو وزنش کمه

تازه امسال با کلی دارو افزایش اشتها و شیر خشکای پر پروتیین و بدبختی و تلاش به اینجا رسیده ها

وگرنه ۶ هفت کیلو وزن کم داشت

قدش اصلا تغییر نکرد با هیچ تلاشی

واقعا درکت میکنم قشنگ میفهمم چی میگی منم دقیقا مثل تو اصلا از زندگی لذتی نمیبرم شبو روز میشینم بببین ...

من دیگه برام وسواس شده ، حتی بخاطر این وسواس و غصه چقدر دکتر رفتم ولی نمیتونم باهاش کنار بیام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دیگه برام وسواس شده ، حتی بخاطر این وسواس و غصه چقدر دکتر رفتم ولی نمیتونم باهاش کنار بیام

باید زودتر برای این موضوع میبردیشون دکتر

البته دکتر بردنای من بی فایده بوده تا الان

ولی اگر بعد ۶ سالگی هم چنان رشدش کم باشه دیگه براش امپول هورمون رشد مینویسن

تو شادترین لحظه های زندگیم حسرت زندگی نکرده مادرم حسرت عذابهای مادرم حسرت جوونی نکرده مادرم حسرت بغض مادرم

حسرت آرزوهای مادرم که رفت زیر خاک

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

ک چراخدا کسی جلوم گذاشت و شوهرم کرد ک کلا همه چیزش با من فرق داره .همهههه چیش فرق داره.من بگم روز میگه شب میگن گرمه میگه سرده.خالم ازش بهم میخوره

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...