2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دولتی قبول نشدم آزاد ام کسی سرزنشم نمیکنه ولی گاهی وقتا فک میکنی خوشحال نیستم بنظرم بزرگترین حسرتم ر ...

ارشد بخون برو دولتی

من ارشد بهشتی بودم

نصف بچهها دانشگاه آزاد و پیام نور بودن کارشناسی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

حسرتی که هیچ راهی نداشته

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

تا الان دو تا نامزدی بهم زدم

الآنم بعد از یکسال و نیم زندگی مشترک دارم طلاق میگیرم

اولی نامزدی خیانت دیدم

دومی خسییییس بود و همش جنگ و دعوا بی احترامی خانواده ش به خانواده م

سومی هم که کلا انگار با دشمنم خونیم ازدواج کرده بودم

بزرگترین حسرت زندگیم تا الان داشتن یه رابطه عاطفی عالی هستش

خدا میدونه ۳۵ سالمه هیچی کم ندارم ، اما هنووووووز امیدوارم یه رابطه عالی رو تجربه کنم

تو یه آدم بدرد نخور و لوزری

حتی اگه تمام موفقیتای دنیاهم بدست بیارم بازم حسرت موفقیت تو کنکور تو دلم میمونه...

سراغ هرکاری که میرم حتی اگه توش موفق بشمم باز یکی تو ذهنم میگه ولی کنکور قبول نشدی

ولی کنکور نشد

ولی تو هیچی نیستی...

خیلی بده خیلی

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

این که زود ازدواج کردم و دانشگاه نرفتم😢 بعد از ازدواج هم شروع کردم درس بخونم باردار که شدم شوهرم نذ ...

حالا حسرت من اینه ک چرا زود ازدواج نکردم رفتم درس خوندم 😂 دوس داشتم بچه داشتم ولی ی لیسانس دارم😆

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣