بیشتر ذهن فقیر داریم تو جامعه .یادمه ی سری بیمارستان بستری بودم بخاطر بارداری بعد میگفتن بهترین دکتر بیمارستان دکتر هاشمیه که بهترین دکتر خاورمیانه و کشوره!!! بعد میگفتن مطبش باید شیش ماه تو نوبت باشی بهت نوبت بدن !!!
ی روز صبح که نیمه خواب بودم. دکتر تخت بغلی اومد ویزیت مریضش که تازه عمل کرده بودش وقتی داشت میرفت پرستار فامیلشو گفت از تخت اومدم پایین ب پرستار دیگه گفتم ایشون خانم دکتر هاشمیه معروفه ؟! گفت آره پریدم مشکلم رو بهش گفتم ب خدا آنقدر متواضع بود از ایستگاه پرستاری مشکلمو پرسید و پروندمو خوند و بعد گفت تشخیص دکترت درسته باش تا وضعیت بارداریت تثبیت بشه معلوم بشه اونی که خارج رحمت دیده شده چیه ؟
حالا از ظاهرش بگم صورتش ذره ای کرم ب خودش ندیده بود حتی دندون های جلوش نیاز ب روکش داشت ظاهرش رو میدیدی ب خدا فک میکردی هر چی باشه الا دکتر .اما شخصیتش بی نهایت خوب و بالا اخلاق عالی
اونوقت ولله قسم تو همون بیمارستان خدمه بیمارستان دیدم دماغ عملی کلی بوتاکس و تزریق و کرم و رژ اصلا بهش نمیخورد با طی کف بسابه !!!
حالا اونی که فکرش غنی و زیباست کمتر به زیبایی ظاهری فک میکنه ینی وقتش رو نداره
اونی که بیکار و فاقد اعتماد ب نفسه هر روز ی جاشو عمل میکنه تا خلأهای شخصیتیش رو پر کنه !!!
الآنم که تو تاپیک ریختن هر کی مخالفشون حرف زد شخصیتشون رو ب رخ بکشن😁