2777
2789
عنوان

من پاهام پره از نظرتون شلوار اسکینی بپوشم زشته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 26 پست
من اسکینی خریدم با بوت بپوشم ولی پشیمونم ،اسکینی ذغالی خریدم،بنظرم بگ کوتاه بهتر بود

من لاغرم ولی یه جوریه چون هیشکی نمیپوشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم برا تویی که پاهای پُری داری خوبه میشه

من پاهام خیلی لاغرن باز نمیتونم بپوشم😐🤦♀️

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

سعی کن لباسی بپوش که شخصیتت جلوتر از جنسیتت حرکت کنه لباسی که جنسیتت رو بیشتر نشون بده آدمهایی بهت احترام میذارن که جنسیتت براشون مهم هست و شخصیتت برای اونا بال مگسی ارزش نداره

نه چ زشتی ب کسی ربطی نداره اتفاقا قشنگ میشه

ربط داره ما توی اجتماع زندگی میکنیم مثل یک کشتی نمیشه بگی اینجا من نشسته ام سوراخش کنم به بقیه ربط نداره بلکه کل کشتی غرق میشه عریزه نگاه یک مرد مثل دستگاه سی تی اسکن در حال سنجش اندامها باهم هست اگر مردی بگه ندارم دروغه هست اگر مردی از زنش دلسرد بشه یا جوانی کار نادرست بکنه چون کبریت آتیش گرفتن وجودش رو شما انداختیت وهرکاری بکنه شماهم سهم دارید کارما در انتظار پاسخ باش تنوع طلبی و.....ریشه در همین رفتارها دارد

مذهبی ها میگن زشته چون نمیخوان جذب بپوشی اتفاقا خشگل میشع

ربطی به مذهب نداره چیزی باید بپوشی که شخصیتت جلوی جنسیتت حرکت کنه واگرنه مثل جعبه کیکی که درش باز باشه هرمگسی روی اون میشینه لطفا کتاب وندی شرمن رو بخون آمریکایی هست اسم کتاب بازگشت به آزادی

در جامعه زندگی میکنیم زندگی شخصی فقط خونه هست توی این مسیر زندگی باید هواسمون به بقیه خانمها وبقیه باشه که نه باپوششمون یا حرفمون زندگی اونا رو به حاشیه ببریم و راه روهای دادگاه ها رو باگریه بالا پایین برن و زندگی که یک عمر درست کرده بخاطر اینکه شوهرش اندام خانم دیگه رو دیده و دلسرد شده نابود میشه هوای هم رو داشته باشیم و کارمای کار ما برمیگرده

پلیس چرا اخه باید گیر بده😐

من میدونم شما قصد بدی ندارید از پوشیدن این شلوار.ولی هستن کسایی که با پوشیدن شلوار شما تحریک بشن.از نظر اسلام هم شما گناه میکنید هم اون پسری که شکل و اندام شما تو ذهنش میمونه مدت هأ.بس بهتره نبوشید خودتون دارید میگید تپلم بالاخره این شلوار بدن نماست.البته اگر مانتو بلند بپوشید که بهتره.از ما گفتن بود اگه دوست دارید مردم با دیدن أندامتون تحریک بشن یا خدایی نکرده با خودشون ور برن بپوشید.