2777
2789
عنوان

نامزدم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 22 پست
یعنی اشتباه نکردم ؟ میگه چرا غلط املایی گرفتی احترام تو جمع برام مهمه بعد من اصن بی احترامی نکردم بخ ...

نه بی احترامی چیه

غلط املایی نبوده

غلط گفتاری بوده یعنی کلا ضرب المثل رو اشتباه گفت

از الان عادتش نده سر هر موضوعی قهر کنه شما منت کشی کنی

بگو واااا مگه دختری قهر میکنی

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

یعنی اشتباه نکردم ؟ میگه چرا غلط املایی گرفتی احترام تو جمع برام مهمه بعد من اصن بی احترامی نکردم بخ ...

خب بهش برخورده مطمئن باش

😂😂😂😂وای موردم

یاد مادرشوهرم افتاد خواهرش فوت کرده بود اومد سرقبر گف وای خواهر گذاشتنت بالای خاک😐منظورش زیر خاک😂😂😂😂😂😂😂😨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این موضوع کوچیکیه منظور شوهرت اینه که تو جمع از هم ایراد نگیرین در واقع درسته تو حرف هم نپرین به حرف هم ایراد نگیرین طرف حرفی میزنه خاطره میگه حتی خرابکاری میکنه تو جمع همو نشکنین منتها ایشون بیانش ضعیفه قهر کرده همینا رو بهش بگو بگو این توافق من و تو...اونم اشتی میکنه

ما تو جمعمون یکی یه چیزو اشتباه میگه اینقدر میخندیم اینقدر مسخره میکنیم طرف خودشم میخنده هیشکیم ناراحت نمیشه

شوهرت خیلی پاستوریزه اس اخلاق دخترونه داره

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

این موضوع کوچیکیه منظور شوهرت اینه که تو جمع از هم ایراد نگیرین در واقع درسته تو حرف هم نپرین به حرف ...

اره دقیقا منظورش همین بود ولی خب از دهنم درومد

چ کارش کنم😂